boon-sportoldal

2007.11.16. 16:29

Győzelemben gondolkodnak az NB I/B-sek

<p>A kézilabda NB I/B 9. fordulóját rendezik meg a hét végén. Megyénk csapatai közül a Diósgyőri KC-Miskolc és a Bőcs KSC hazai környezetben szerepel, míg az Ózdi KC az éllovas Delfin KC otthonában szerepel.</p>

Férfiak, 9. forduló

Diósgyőri KC-Miskolc - Cegléd (szombat, 15.00)

Herczeg Béla, az DKC edzője: - Értékes győzelmet arattunk idegenben az előző fordulóban, ami szép, de előre kell tekintenünk, hiszen hasonlóan fontos találkozó előtt állunk. A Cegléd éppen mögöttünk áll a tabellán, ami azt mutatja, hogy hasonló képességű gárda. Éppen ezért nagyon figyelnünk kell, mert - gondolom - ők is szívni fogják magukat. Láttam mérkőzéseiket, így sikerült belőlük felkészülni, és ha ugyanolyan lelkesedéssel fogunk küzdeni, mint az előző két körben és a játékunk még javulni fog egy kicsit, akkor begyűjthetjük a két pontot.

Delfin KC-Kecskemét - Ózdi KC (szombat, 16.00)

Závodszky István, az Ózdi KC edzője: - Vegyes érzelmekkel utazhatunk a listavezető otthonába. A megszerzett videofelvétel alapján ugyan jó játékosanyaggal rendelkeznek az alföldiek, de mégsem olyan ,,félelmetesek", mint vártam. Eddig a sorsolásuk is kedvező volt, ezért is állnak veretlenül a keleti csoport élén. Optimisták lehetnénk a rangadó előtt, ha a csapatban nem lennének sérültek. Arynak bevizesedett a térde, Mészáros a vállával bajlódik, Kucserának pedig a napokban vették le a lábáról a körmöt. Természetesen mindent megpróbálunk, hogy elhozzuk a pontokat Kecskemétről, hiszen a két csapat hagyományosan nagy csatát szokott egymással vívni.

Nők, 9. forduló

Bőcs KSC - Csorvás (szombat, 17.00)

Pecsét Tibor, a Bőcs edzője: - A papírforma szerint nyernünk kellene, azonban hazai környezetben eddig nem remekeltünk... Ettől függetlenül csak a győzelem az elfogadható, hiszen ezt a sorozatot is meg kell ,,törnünk". Az tény, hogy ellenfelünk eddig még nem nyert a szezonban, azonban az is jellemző volt rájuk, hogy nem nagy különbséggel kaptak ki. Tehát nagyon komolyan kell vennünk a mérkőzést - és bár vannak kisebb sérültjeink - akkor nem lehet gond, hogy elérjük a célunkat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!