boon-sportoldal

2007.11.18. 18:19

Egy óra alatt megvolt

<p>Hazai környezetben aratott győzelmet az Albrecht-Miskolci VSC-MISI csapata.</p>

A női röplabda NB I-es ligabajnokság Kiemelt csoportjának 5. fordulójában vasárnap a miskolci városi sportcsarnokban a Tatabányát fogadták.

Talán a meccset megelőző kétnapos tornának volt köszönhető, hogy kicsit álmosan kezdett a vendéglátó, így szoros volt az állás, 8-7. Szabó nyitásai, és az ,,okos" hazai pontok után már öt volt közte (15-10), de 18-17-nél Kerekes Attilának kellett időt kérnie. A vártnál szorosabb szett végére Diaz ütése tett pontot, mellyel vezetést szerzett csapata.

Sima lett

A második játék remek miskolci játékkal indult, az ötödik pontjukra tudott a túloldal válaszolni. 8-2 után minden játékelemben ellenfele fölé nőtt az MVSC, így az egyre kedvetlenebbül játszó látogatók ellen a hazai edző még azt is megtehette, hogy nyugodt szívvel feladót cseréljen. Valamivel aktívabban játszottak a harmadik felvonás elején a dunántúliak, de Szűcs nagyon elemében volt így 15-8 után már csak egy ,,veszélyes" állásból kellett elforognia a hazaiaknak és - egy óra alatt - máris megvolt az elvárható győzelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!