boon-sportoldal

2007.11.25. 19:39

A férfiak nyertek

<p>A kézilabda NB I/B Keleti csoportjának küzdelmeiben a férfiak mezőnyében az Ózd és a DKC-Miskolc is nyert, míg a hölgyeknél a Bőcs vereséget szenvedett.</p>

Férfiak, 10. forduló

Ózdi KC - Kiskőrös     40-30 (21-15)

Ózd, 600 néző. V.: Alapi, Kovács T.

Ózdi KC: JÓZSA - Kocsis R. (4), KUCSERA (4), Lovas (6), Ary (1), BIDLEK (9), Ölschléger (4). Csere: Losonczi (k), PADLA (9), Szilágyi (3), Novák (-), Hangos (-). Edző: Závodszky István.

Závodszky István: - Sok hibával játszva is negyven gólt sikerült lőnünk, és néhány taktikai elemet is gyakorolhattunk éles helyzetben.
Szeged KKSE – Diósgyőri KC-Miskolc  29-33 (11-19)

Szeged, 100 néző. v.: Nagy, Végert.

DKC: OROSS - KINCSES (10), KOVÁCS Z. (1), CSONTOS (8), TORDAI (-), SZEMÁN (2), OROSZ (-). Csere: SOMOGYI (k), PINCZÉS (6), BARTHA (1), DRÍZNER (-), KOVÁCS J. (-), PONYI (5), LUKÁCS (-). Edző: Herczeg Béla.

Herczeg Béla: – Az első félidőben végig jól játszottunk. A másodikban már csak helyenként, de céltratörően, gratulálok a csapatnak a fontos idegenbeli két ponthoz.
Nők, 10. forduló

Gyula – Bőcs KSC       28-19 (17-13)

Gyula, 300 néző. V.: Csorba, Haskó.

Bőcs: DEÁK - Oláh (-), BONTA (8), KREISZ (5), Silye (4), BERECZKY  (1), Gazdag (-). Csere: Nánási (k), SZŰCS (-), Nagy Sz. (1), Takács (-). Edző: Pecsét Tibor.

Pecsét Tibor: – Az első félidőben jó játékkal méltó ellenfelei voltunk az ebben a csoportban szerintem legjobb kézilabdát játszó Gyulának. A második játékrész elején még feljöttünk két gólra, innentől kezdve azoban még a jövő héten is játszhatnánk ezt a meccset ezzel a két a két játékvezetővel...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!