boon-sportoldal

2007.10.19. 07:51

Vágó Attila folytatná sorozatát

<p>A győzelemre éhes diósgyőri közönség miatt is nyerni szeretne az FC Fehérvár ellen Vágó Attila, a DVTK vezetőedzője. Amióta ő ül a kispadon, a piros-fehérek csak győztek.</p>

- Már hallok néha nevetést az öltözőből és néha látok mosolygós arcokat is az edzések után - mondta az nb1.hu-nak Vágó Attila, a DVTK vezetőedzője. - Amikor idekerültem, ezt nem tapasztaltam, ami érhető is, hiszen akkor nem sok sikert ért el a csapat. Úgy érzem, mentálisan egy kicsit sikerült felrázni a srácokat, jöttek ugyanis kisebb-nagyobb eredmények. Gondolok itt a Ligakupa-meccseinkre, döntetlen Debrecenben, győzelem a Vasas ellen, valamint Tatabányán, de a legfontosabb az volt, hogy megszereztük az első bajnoki sikerünket Sopronban. Ezeket az eredményeket meg kell becsülnünk, de mit sem érnek majd, ha nem nyerjük meg a Fehérvár elleni bajnokit Meg kell szereznünk az első hazai sikerünket a bajnokságban. Csak ennek a diadalnak a tudatában tudom majd kijelenteni, hogy sikerült teljesen felrázni a csapatot.

A Fehérvár elleni mérkőzésről

- Abbas Rassou-t kiállították Sopronban, pedig tőle nagyon sokat várunk, annak ellenére, hogy később csatlakozott hozzánk - folytatta Vágó Attila. - Vitelki Zoltán sérüléssel bajlódik, ő még az egyik kupameccsen dőlt ki a sorból, nem sok esély van rá, hogy hamarosan felépül. Ebala Bodiong is sérült huzamosabb ideje, noha rá is nagy szükségünk lenne.

- Nem téveszt meg minket a fehérvári gárda problémája, ezzel ugyanis nem lehet elaltatni minket. A diósgyőri közönség győzelemre éhes, és már nagyon várják az újabb sikert, de ezt csak akkor érhetjük el, ha agresszív, győzelemre törő csapat lép pályára, márpedig ezt szeretném látni a csapatomtól.

- Csapatunknál nem a legjobb a hangulat - nyilatkozta az nb1.hu-nak Marijan Vlak, az FC Fehérvár mestere, - mindezek ellenére a játékosok napról napra profi módon végzik munkájukat. Tisztában vagyunk azzal is, hogy egy nehéz feladatot kell megoldanunk, mert ellenfelünk helyezése nem tükrözi a játékerejét, mivel a DVTK jobb csapat a tabellán jelenleg elfoglalt pozíciójánál.

A várható összeállítások
DVTK: portálunk látogatói szerint
DVTK (az nb1.hu szerint): Köteles - Lakatos, Hegedűs, Katona, Elek - Sipeki, Vitelki, Kállai, Douva - Simon A., P. Carr
Fehérvár: Sebők Zs. - Kocsis, Koller, Horváth G., Mohl - Csobánki, Bozic, Dvéri, Nagy D. - Simek, Sitku


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!