boon-sportoldal

2007.10.25. 14:26

A négy közé jutás a tét

<p>Pénteken 18 órától a Tatabánya érkezik az Andrássy útra Ligakupa visszavágóra.</p>

A Diósgyőr 2-1-re győzött a negyeddöntő első mérkőzésén pár nappal ezelőtt ez egykori bányászvárosban, vagyis jó eséllyel pályázik a gárda arra, hogy bekerüljön a legjobb négy közé az őszi sorozatban.

A DVTK nem pihenhet(ett) sokat a szerdai kazincbarcikai kupameccs után: információink szerint azért kellett egy nappal előrébb hozni ezt a találkozót, mert a piros-fehérek vezetőedzője, Vágó Attila egyben a női válogatott kapitánya, amely szombaton 14 órától Bükön Európa-bajnoki selejtezőn Olaszországot fogadja. A mai kilencven (?) perccel kapcsolatban a kérdés, hogy mennyire lesz a játékosok lábában a hétközi összecsapás, azonban ezen és a fiaskón elmélkedni sokáig nem lehet, mert Simonékat ,,kötelezi" az odavágón elért remek eredmény. Az első meccsen nem sokat mutató vendégeknek minimum két gól kellene a továbbjutáshoz, míg a Diósgyőrnek a döntetlen is elegendő...

Kapcsolódó cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!