VRCK: a héten már edzőmeccsek jönnek

Kazincbarcika - Szlovákiában, itthon, aztán pedig Cseh­országban szerepel a Vegyész.

Kazincbarcika - Szlovákiában, itthon, aztán pedig Cseh­országban szerepel a Vegyész.

Augusztus 6-án kezdte meg a felkészülést az új szezonra a Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapata, az Észak-borsodiak a héten már felkészülési találkozókat is játszanak.

Hétfőtől teljes keret

Az együttes szerdán reggel utazik a szlovákiai Nyitrára, ahol aznap 13 órától a lengyel Bielsko Biala lesz az ellenfél, míg 15 órától a házigazda Nyitra ellen lépnek pályára Szabóék. Csütörtökön 12 órától – ugyancsak az itteni tornán – a cseh Zlín következik a sorban. Minden találkozó csak három szettes lesz. Pénteken, a reggeli kondiedzést követően 2,5 órás tréning van még beiktatva a nyitraiakkal.

Úgy volt korábban, hogy a VRCK a héten Brnóban játszik, ám az előbb soroltak miatt megváltozott a program. A csehországi fellépésre a hazai szervezésű Don Bosco torna (szeptember 7-9., résztvevők: Nyitra, Brno, Kassa, VRCK) után, vagyis szeptember 13. és 15. között kerül sor. Ezen tornán rivális lesz a házigazda Brno, a Nyitra, illetve a német Hypo Tirol Haching.

A kerettel kapcsolatos, hogy a válogatottban szereplők közül Gebhardt Norbert hétfőn csatlakozott a társakhoz, Németh Szabolcs ma fog, miként a macedón Vlado Milev is. A venezuelai Carlos Páez a hétvégén érkezik, vagyis a közös munkát szeptember 3-án, hétfőn kezdi a csapattal – innentől már nem lesz hiányzó a VRCK-nál.

ÉM-MI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!