BOON - Sport - NB III.

2018.11.25. 18:16

„Fiatal csapatunk megérkezett a felnőtt bajnokságba”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoport 16. fordulóját rendezték meg vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoport 16. fordulóját rendezték meg vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Jászberényi FC – Cigánd SE 4-0 (2-0)

Gyöngyös, 50 néző. V.: Juhász.

Jászberény: Miski – Szemere, Szőllősi (László), Hevesi-Tóth, Ludasi, Fejes, Ilkovics, Szanyi, Farkas (Szanku), Svedjuk, Sándor (Győrfi). Edző: Huszák Géza.

Cigánd SE: Gazsi – Répási, Kovács G. (Fehér), Molnár, Baksa, Zanko, Kis (Sánta), Angyal, Fodor, Bokros, Timkó (Horváth). Technikai vezető: Terjék Sándor.

G.: Farkas, Svedjuk, Hevesi-Tóth (11-esből), Szanku. Jók: az egész csapat, ill. Répási, Fodor.

Huszák Géza: – Nagyon jól játszottunk és megérdemelten nyertünk de el kell ismernem, hogy a Cigánd nagyon szervezetten és kulturáltan játszott.

Terjék Sándor: – Volt a mérkőzősen egy-két jó periódusunk, de sajnos az első gólnál olyan elemi hibát vétettünk, ami jelen helyzetünkben nem férhet bele és azt gondolom ez megpecsételte a sorsunkat. Köszönjük azoknak a szurkolóinknak akik ebben a nehéz helyzetben is kitartottak mellettünk! Sokat kell dolgoznunk a télen de megígérhetem, hogy rendezni fogjuk a sorainkat és reméljük sikeres tavasz elé nézünk.


Tállya KSE – Erzsébeti SMTK 0-1 (0-0)

Ibrány, 100 néző. V.: Valu.

Tállya KSE: Tarr – Ondó (Belényesi), Németh D., Minczér, Kovács F. (Mihálszki), Lakatos (Zimányi), Nyitrai, Lippai, Turcsik, Bihari, Bocsi. Edző: Uray Attila.

ESMTK: Bonica – Privigyei, Lázár, Tóbiás, Bányai (Mohácsik), Horváth (Nagy R.), Slezák, Túri, Bartha, Kovács D. (Keményffy), Markovics. Edző: Turi Zoltán.

G.: Túri. Kiállítva: Belényesi (66.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Uray Attila: – 10 emberrel hősiesen küzdve az utolsó pillanatban gólt kapva nagyon csalódottnak érezzük magunkat. Rászolgáltunk volna a döntetlenre a papíron erősebb vendégekkel szemben. Szépen akartuk befejezni a szezont sajnos nem volt szerencsénk. Boldog névnapot és jó egészséget kívánok édesanyámnak!

Turi Zoltán: – Nagyon értékes három pontot szereztünk.


Putnok FC – Debreceni EAC 1-0 (1-0)

Putnok, 150 néző. V:: Molnár.

Putnok FC: Fülöp – Nyisalovits, Tóth Sz., Zimányi, Katona B. (Takács), Czető, Mahalek, Süttő (Mezőssy), Illés, Constantinescu (Varga), Csicsvári. Edző: Koszta Péter.

DEAC: Szabados – Kónya, Nagy Z., Kerekes, Spitzmüller, Katona T. (Kovács), Bíró (Patócs), Balogh (Ramos), Kiss, Virág, Sidibe. Edző: Sáfár László.

G.: Mahalek. Jók: Mahalek, Nyisalovits, Czető, Zimányi, Illés, ill. senki.

Koszta Péter: – Gratulálok a csapatnak, köszönjük az önkormányzat egész éves támogatását.

Sáfár László nem nyilatkozott.


FC Tiszaújváros – Eger SE 1-0 (1-0)

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Sándor.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Burics, Pap, Nagy D. (Kertész), Lipusz (Dajka), Bussy (Lippai), Hussein, Papp, Illés, Molnár. Edző: Gerliczki Máté.

Eger: Tajti – Mikolka, Fekete, Vajda (Benke), Gresó, Titkó (Kacsó), Lőrincz, Pataki, Debreceni, Rjaskó (Busai), Lakatos. Edző: Vitányi László.

G.: Burics. Jók: Burics, Tóth Cs., Papp, Lipusz, ill. senki.

Gerliczki Máté: – Az első 30 percben keményen letámadtuk az Egert aminek egy gól lett a jutalma. Ezután átengedtük az ellenfelünknek a kezdeményezést és többször le is zárhattuk volna a mérkőzést, de mivel nem tettük meg így nyílt maradt. Gratulálok a játékosaimnak a fontos győzelemhez.

Vitányi László nem nyilatkozott.


Sajóbábonyi VSE – Diósgyőri VTK tartalék 0-2 (0-0)

Sajóbábony, 150 néző. V.: Bodzay.

Sajóbábony: Málik – Sárándi (Lázi), Molnár M., Icsó, Balogh M., Balogh D., Tátrai, Tóth I., Erdei Nagy, Fazekas, Tucsa. Edző: Kriston István.

DVTK tartalék: Pápai – Bárdos, Szűcs, Tóth (Zsiga), Géringer L., Valkay (Sramkó), Mertse (Varga), Farkas, Orosz, Géringer T., Fenyőfalvi. Edző: Vég Csongor.

G.: Szűcs, Varga. Jók: senki, ill. Bárdos, Szűcs, Géringer L., Fenyőfalvi.

Kriston István: – Az első félidei játékunkat a másodikban nem tudtuk megismételni, így vereség lett a vége.

Vég Csongor: – Egy nagyon küzdelmes mérkőzésen az a csapat nyert, amelyik egy kicsit bátrabban próbált játszani ezen a nehéz talajon. Megérdemelt győzelmet arattunk egy jól felkészített csapat ellen. A fiatal csapatunk megérkezett a felnőtt bajnokságba. Gratulálok a srácoknak, szép győzelem volt!

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!