BOON - Sport - DVTK

2018.03.13. 19:33

Bódog Tamás: „Így, hogy nyertünk oké, de a magabiztos győzelem az valami más”

Felcsút, Miskolc - „Hogy nem kaptunk gólt, az szenzációs, de van még mit javítani” - nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Magyar Kupában a Puskás Akadémia elleni 1-0-ás diósgyőri győzelemmel zárult idegenbeli találkozó után.

Felcsút, Miskolc - „Hogy nem kaptunk gólt, az szenzációs, de van még mit javítani” - nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Magyar Kupában a Puskás Akadémia elleni 1-0-ás diósgyőri győzelemmel zárult idegenbeli találkozó után.

Pintér Attila (Puskás Akadémia FC): - Igazi kupamérkőzés volt, megvoltak azok a lehetőségek, amit elterveztünk. 0-0-nál két olyan helyzetünk volt, amiből gólt kellett volna szerezni. Nem jött össze, aztán egy hibából kaptunk egy gólt. Utána becsülettel tették a dolgukat a játékosok, odanyomtuk ellenfelüket, a DVTK nem tudott kijönni, mi pedig nem tudtunk betalálni. Ez egy kupacsata, van még egy visszavágó, és úgy gondolom, hogy még nyitott a továbbjutás kérdése.


Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): - Megnyertük a mérkőzést, idegenbeli kupameccsen fontos gólt szereztünk, ami segíteni fogja a továbbjutásunkat. Az első félidő rendben volt, nagyobb helyzeteink voltak, de a második játékrészben kapkodó játék volt. Így, hogy nyertünk, oké, de a magabiztos győzelem az valami más. Hogy nem kaptunk gólt, az szenzációs, de van még mit javítani. Gratulálok a csapatomnak, 1-0 idegenben ez jó, le a kalappal előttük.


Labdarúgás: jegyzőkönyv

Puskás Akadémia FC – Diósgyőri VTK 0-1 (0-1)

Felcsút, 778 néző. V.: Szőts (Bornemissza, Garai).

Puskás Akadémia FC: Hegedűs L. – Klinar, Hegedűs J., Spandler, Trajkovski – Zsidai – Molnár G., Márkvárt, Madarász, Prosser – Henty. Vezetőedző: Pintér Attila.

Diósgyőri VTK: Antal B. – Eperjesi, Brkovic, Lipták, Forgács – Shestakov, Tóth B., Kocsis, Ugrai – Szarka, Ioannidis. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.

Csere: Kocsis helyett Hasani a 23., Prosser helyett Knezevic a 46., Ugrai helyett Vela a 46., Madarász helyett Perosevic a 62., Molnár G. helyett Radó a 72., Ioannidis helyett Bacsa a 81. percben.

Sárga lap: Klinar a 28., Ugrai a 39., Tóth B. a 45., Brkovic az 51., Zsidai a 85., Bacsa a 94. percben.

Gólszerző: Ioannidis (0-1) a 34. percben.

Jók: Hegedűs L., Márkvárt, Henty, ill. Antal B., Brkovic, Lipták, Ioannidis.

A visszavágó hivatalos játéknapja április 4-e, de a pontos kezdés még nem ismert.


[related-post post_id="3794474"]

[related-post post_id="3794092"]


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!