BOON - Sport - DVTK

2008.07.21. 21:12

Hová igazolhat Köteles László?

<p>A DVTK válogatott kerettag kapusával, Köteles Lászlóval kapcsolatban megírtuk, hogy egy angol másodosztályú csapat érdeklődik iránta.</p>


Dlusztus Imre, a DVTK ügyvezetője érdeklődésünkre elmondta, hogy ő maga sem tudja, hogy melyik klubról van szó, mert egy menedzser iroda lépett kapcsolatba ez ügyben a DVTK-val. A diósgyőriek ügyvezetője úgy nyilatkozott, hogy mivel a szigetországban az átigazolási időszak augusztus 31-én zárul, nem kizárt, hogy Köteles László az őszt a DVTK-ban kezdi, de egy másik csapatban fejezi majd be.

Portálunk utána járt, hogy mely angol másodosztályú csapatoknak lehet szükségünk hálóőrre. A legnagyobb gondban ezen a téren jelenleg a Norwich City van, ahol egy kapus tagja a keretnek. Rajtuk kívül a Charlton, a Watford, az Ipswich, a Sheffield Wednesday, a Doncaster és a Plymouth keretében is csak 2-2 kapus található.

  • Szántózik a DVTK a REAC előtt
    Három napra Abaújszántóra utazott edzőtáborozni a diósgyőri labdarúgócsapat.
  • A labdarúgó NB I. sorsolása
    A Soproni Liga órára lebontott részletes programja
  • Névsorolvasás a DVTK-nál
    Kik távoztak, kik érkeztek a nyári szünetben? És kik azok, akik megfordultak Diósgyőrben, de végülmégsem lettek a DVTK labdarúgói.
  • Ön kit állítana a DVTK kezdőcsapatába?
    Itt az új szezon, rengeteg az új játékos, de játékunk folytatódik. Vágó Attila helyében kiket küldene pályára a rákospalotai idénnyitón?
  • A DVTK edzőmérkőzései
    A szezon előtt több találkozót is játszott a DVTK főleg román és szlovák ellenfelek ellen.
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!