BOON - Sport - DVTK

2008.03.28. 21:30

Szerencsésen cserélt Vágó Attila

<p>Mérkőzés utáni nyilatkozatában Vágó Attila, a DVTK edzője és Supka Attila a Honvéd trénere is a cseréket emelte ki nyilatkozatában. <DIA width="650" height="690" alt=""><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Honv_d_DVTK_2008_03_28_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Honvéd DVTK 2008.03.28." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/Szelpal_Tamas-ot.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/search/Bozsik%20DVTK/members.boon_szerkesztoseg/Vago_Attila-ot.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/DVTK-Honved-ot.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Supka Attila (Bp. Honvéd): Úgy érzem az első félidőben összeszedettem futballoztunk, de ahogy a második félidőben egyre jobban fogyott az idő úgy lettünk egyre idegesebbek. A cserék nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna a Diósgyőr pedig egy kontrából gólt szerzett. Tesszük tovább a dolgunkat azzal együtt is, hogy a szerencse elpártolt tőlünk az elmúlt hetekben.

Vágó Attila (Diósgyőr): Az MTK elleni pontszerzés után nyilatkoztam, hogy minden bajnokesélyes ellen így kell játszani és ilyen akarással kell játszani, a Honvéd ellen is ez volt a célunk. Az első félidőben kaphattunk volna gólokat, de ennek ellenére stabilnak éreztem a védelmünket.

A második játékrészben úgy gondoltam, hogyha hetven percig kibírjuk kapott gól nélkül, akkor nekünk még van egy meglepetésünk. A cseréhez szerencse kell, nekünk most volt, bejött amiben bíztam Szélpál gyorsasága és Honma gólérzékenysége a javunkra döntötte el a találkozót. Úgy vélem nagy küzdelemben szerencsével szereztünk három pontot, de ezzel óriási lépést tettünk a kitűzött cél, a biztos bentmaradás elérése érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!