BOON - Sport - DVTK

2008.03.25. 11:51

Gól és piros lap Sebők Vilmos neve mellett

<p>Fordulatos mérkőzést játszott a hétvégén a Kaposvárral a DVTK. A találkozó egyik főszereplője Sebők Vilmos volt.</p>

Sebők Vilmos, hazaiak csapatkapitánya a 66. percben egy fejessel először kiegyenlített csapatának, majd a 93. percben - kezezése miatt - a játékvezető 2. sárga lapja után kiállította a védőt.

- Nagyon érdekes felfogásban vezette a mérkőzést a fiatal játékvezető - nyilatkozta az nb1.hu-nak Sebők Vilmos -, a meccs elejétől fogva úgy éreztem, hogy félvállról vesz minket. Az első sárga lapomat reklamálás után kaptam: teljesen egyértelmű volt, hogy 11-est kellett volna ítélnie számunkra, ezt kértem rajta számon csapatkapitányként. Semmi durvát vagy sértőt nem mondtam neki, ennek ellenére sárgát adott. A kiállításom a 93. percben esett, egy vendégjátékos három méterre állt tőlem, és fejberúgott volna a labdával, a testi épségem védelme érdekében, reflexből emeltem az arcom elé a kezem. A bírónál ez lapot ért, így kiállított.

Sebők Vilmos viszont nem lehet csalódott, mert megszerezték első tavaszi győzelmüket, a védő ráadásul újabb góllal segítette csapatát.

- Fantasztikus közönség előtt sikerült nyernünk, és külön örülök, hogy végre fejesből is betaláltam. A második félidőben jobbak voltunk a Kaposvárnál, és az utolsó 10 percben sikerült bedarálnunk őket. Csak azt sajnálom, hogy a Honvéd elleni következő meccsen nem játszhatok - értékelte a szombati mérkőzést a volt válogatott védő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!