BOON - Sport - DVTK

2007.11.04. 11:21

Vágó Attila 10 perc miatt mérges

<p>Gellei Imre, a Paks vezetőedzője az első 80, Vágó Attila, a DVTK mestere pedig az utolsó 10 perc miatt mérges. <DIA alt="Paks - DVTK 2007.11." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Paks___DVTK_2007_11_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="10" alt="Paks - DVTK 2007.11." src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.gif" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/paks-dvtk.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG height="10" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.gif" width="10" border="0" widht="13" /></A></p>

- Az első egy órában hiába voltunk mezőnyfölényben, kétgólos előnyt szerezhettek - mondta a Paks - DVTK mérkőzás után az nb1.hu-nak Gellei Imre, a Paks vezetőedzője. Míg kollégám az utolsó tíz perc miatt bosszankodik, addig én az első nyolcvan miatt. Ezért szép a futball. Amennyire lehetett, pörgettük az ellenfelet. Végül sikerült ikszre hozni a mérkőzést, vérbeli alsóházi rangadó volt. Mindkét csapat többre hivatott annál, ahol most tart.
- Nagyon féltem a mérkőzéstől, mert a Paks nagyon jó csapat, nagyon jó edzővel - nyilatkozta Vágó Attila, a DVTK mestere. - Ha valaki azt mondja a mérkőzés előtt, hogy döntetlen lesz, aláírom. A hazaiak többet birtokolták a labdát, de bíztam a kontráinkban. Mérges vagyok az utolsó tíz perc miatt, de az eredmény igazságos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!