Szponzorált tartalom

2020.12.18. 09:19

Nem mindennapi ajándékboltok az internet új slágerei

Legyen szó bármely ünnepről, az ajándékválasztás színtere egyre inkább az internet. A mai járványhelyzetben ez még inkább igaz.

Ahogy egyre több vásárló keres online ajándékot a szeretteinek, úgy szaporodtak meg az ajándékboltok az interneten. Azonban ma már nem csak a klasszikus ajándékokra van kereslet. Egyre több az olyan webshop, amely különleges, sőt, extrém meglepetéseket kínál vásárlóinak.

Óra ajándékba – örökzöld, vagy mégsem?

Sokáig tartotta magát a nézet, hogy egy szép óra, legyen az női vagy férfi, mindig tökéletes ajándék. Ez ma sincs másképp, csupán az órák stílusa változott meg. Számos különleges ajándékboltban találunk különböző LED-es faliórákat. Vagy épp Salvador Dalí híres festményének lefolyó óráját. Vásárolhatunk tematikus karórákat vagy épp olyan faliórát, amelynek a mutatója mindig a “MOST” feliratra ér. Elegáns irodai kiegészítő lehet továbbá a mágneses homokóra.

Konyhatündéreknek vidám konyhai kiegészítők

Feldobhatják a főzést vagy a vedégvárást az apró, mókás konyhai kiegészítők. A vacsoraasztalra helyezett csokoládé-szökőkúttal biztosan elkápráztathatjuk a családunkat és a barátainkat. Csak úgy, mint a házilag készített kürtőskalácsokkal. Az ehhez szükséges formákat szintén beszerezhetjük online. Hasonlóan a Káma-szútra pozitúráit ábrázoló süteményformákhoz.

Számos olyan praktikus eszközt találunk az internetes ajándékboltokban, amelyek megkönnyítik ételeink, italaink elkészítését. Esetleg olyan segédeszközöket, amelyek nélkül nem állnánk neki igazi különlegesség elkészítésének. Ilyen például a házi sajtkészítő vagy a jéggolyókészítő.

Fotó: hobbyrendeles.hu

Rendkívül praktikus ajándék lehet környezettudatos ismerőseinknek egy palackprés. A kínálat tényleg végtelen, a szörpkészítő berendezéstől kezdve a vidám hűtőajtóarcokon át a spirálburgonya-készítőig minden megtalálható.

Online ajándékbolt – kincsesbánya a gyerekeknek

Természetesen a gyerekek számára is megannyi érdekes ajándék beszerezhető az interneten. A legkisebbek számára vidám játszószőnyegeket, fürdőjátékokat vagy épp sötétben világító falidíszeket vásárolhatunk.

A nagyobb gyerekeket mesefigurás hátizsákkal, plüssjátékokkal, varázsceruzával vagy napelemes táncoló figurákkal lephetjük meg. A tinédzsereket pedig színes szilikon cipőfűzővel, menő fülhallgatóval vagy épp faltetoválással ajándékozhatjuk meg.

Örök sláger, a bögre

Régóta népszerű ajándék a bögre. Tekintve, hogy megszámlálhatatlan mintával és méretben kapható, mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. Emiatt is választják sokan ajándékként. Az interneten találhatunk csontvázbögrét, wc alakú bögrét, önkeverő vagy hőre változó bögréket. Ez a kategória tényleg kimeríthetetlen.

Ha nem szeretnénk unalmas ajándékokkal meglepni szeretteinket, akkor az internet a mi terepünk. Személyes, vicces szuvenírek kerülhetnek a karácsonyfa alá is.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!