PR cikk

2019.11.19. 11:59

Hivatalos ESTA kérelem elektronikus úton

Itt az idő összepakolni és meghódítani Amerikát! Az Amerikai Egyesült Államok már korántsem számít olyan elérhetetlen úti célnak, mint néhány évvel ezelőtt.

Végre nem kell a vízummal vacakolni, ugyanis a magyar nyelvű ESTA segítségével, sokkal egyszerűbben eljuthatunk az USA-ba.

A kérelem kitöltése online megoldható az estavisa.hu weboldalon, ahol meg kell adnunk a személyes adatainkat, majd válaszolnunk kell néhány egyszerű kérdésre. Ha nem vagyunk büntetett előéletűek és nem folyik utánunk nemzetközi hajtóvadászat, akkor minden bizonnyal a javunkra lesz elbírálva a magyar nyelvű ESTA.

Az igénylés menete rendkívül egyszerű, hiszen csak 4 lépésből áll. Az első tehát az űrlap kitöltése, ezt követi az adatok ellenőrzése, ezután jön a fizetés bankkártyával és máris hozzájuthatunk a magyar nyelvű ESTA-hoz elektromos formában. Erre persze csak akkor van lehetőség, hogyha a Vízummentességi Programba tartozó ország polgárai vagyunk. Jó hír! Magyarország is szerepel ezen a listán, sok más ország mellett. Akit egyébként érdekel az országok listája, az szintén megtalálja az estavisa.hu weboldalon.

Az addig rendben van, hogy belépést nyerhetünk az USA-ba, de még milyen előnyökben fogunk részesülni a magyar nyelvű ESTA által? Két éven keresztül, akkor használhatjuk fel, amikor csak szeretnénk, illetve vegyük figyelembe az útlevelünk lejárati idejét is, ugyanis enélkül nem léphetünk be az Egyesült Államok területére. A hivatalos ESTA kérelem lehetővé teszi, hogy három teljes hónapon keresztül – pontosabban 90 napig – tartózkodjuk az Államok területén. Ez alatt az idő alatt, akár egy teljes körút is megvalósítható, ami feledhetetlen kalandokat és élményeket tartogat, hiszen látnivaló akad bőven. A hivatalos ESTA kérelem tehát használható turizmusra, üzleti ügyekre, vagy egyszerűen csak átszállásra.

Ez nem csak az utazóknak hasznos, hanem az amerikai kormánynak is, a fokozott biztonság érdekében, mert így ellenőrizhet mindenkit, mielőtt az adott személy átlépné az országhatárt. Aki rendelkezik hivatalos ESTA kérelemmel, az számos szolgáltatást is igénybe vehet. Többek között elfogadott a PayPal, mint fizetési mód, részesülhetünk a 24 órás személyre szabott támogatásban a teljes kérelmezési folyamatra kiterjedően és nem utolsó sorban a hivatalos ESTA kérelem biztonságos tárolása sem lehet kérdéses 2 teljes éven keresztül.

Összesítve a hivatalos ESTA kérelem legnagyobb előnye az online ügyintézés, ami jelentősen felgyorsítja és leegyszerűsíti az igénylés folyamatát, ezért nem kell heteket várnunk arra, hogy vajon megvalósíthatjuk-e a saját amerikai álmunkat, vagy sem.

 

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!