Évad előadása

2019.05.21. 15:53

Melyik lesz az évad előadása? Szavazzon!

Az Év színésze választás után itt a játék következő része!

Színház. Tegnap délig lehetett szavazni, azonnal össze is ült a lapunk által felkért civil, öttagú zsűri, úgyhogy hamarosan kiderül, ki lesz az Év színésze a döntőbe jutott tíz színész közül. Hogy ki ő, a színház évadzáró ülésén áruljuk el: akkor adjuk át a díjat a nyertesnek. Olvasóinknak köszönjük a sok szavazatot, a voksolásra lapunk portálján, a Borsod Online-on volt lehetőség.

És íme a játék következő része. Keressük az évad előadását is, most erre várjuk a voksokat. A szavazás hasonlóképp zajlik, mint az Év színésze választásánál. Most az évadban látható előadások plakátjait töltöttük fel, azokra lehet szavazni. Ezután is az olvasóinkból álló zsűri dönt majd. A voksokat május 28-án, azaz kedd délig várjuk.

A legtöbb szavazatot begyűjtött előadás nem nyer automatikusan, hiszen kedden újra zsűrinké lesz a főszerep: az öt legtöbb szavazatot kapott előadásból ők választják majd ki az évad előadását.

Az Év színésze díjat sok éve már, hogy lapunk kiadója megalapította. Immár nyolcadik alkalommal olvasóink szavazatai alapján ítéljük oda. Két fordulóban dőlt el, hogy ki érdemli ki az Év színésze elismerést a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagjai közül a színházi szezonban nyújtott teljesítménye alapján. A Borsod Online-on lehetett szavazni, azt a színészt választva, akinek a teljesítményét a legtöbbre értékelik. A második körben a tíz legtöbb szavazatot kapott színész közül választott a szerkesztőség által felkért, olvasóinkból álló öttagú zsűri.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!