BOON - PR cikk

2014.11.20. 08:49

Indul az őszi Topaukció

Ma reggeltől ismét a már szokásos licitálós játékunkra hívjuk olvasóinkat, 9 órakor veszi kezdetét és november 26-ig tart a régió legizgalmasabb árverése a Topaukció.

Ma reggeltől ismét a már szokásos licitálós játékunkra hívjuk olvasóinkat, 9 órakor veszi kezdetét és november 26-ig tart a régió legizgalmasabb árverése a Topaukció.

Szeretne márkás termékekhez, nagy értékű szolgáltatásokhoz kedvező áron hozzájutni? A Topaukció látogatók ezreinek nyújt lehetőséget, hogy az internet segítségével kedvezményesen jussanak a megszerezni kívánt termékhez.

 

Szenzációs kedvezmények

Az ajánlat ezúttal is sokoldalú: wellness hétvégéktől, belföldi utazásoktól kezdve ékszereken át az egészségügyi- és szépségápolási szolgáltatásokig terjed a paletta, de akár a kedvenc napi- és hetilapjaira is előfizethet az eredeti ár feléért.

A kikiáltási áron minden termék esetében a bolti árhoz képest legalább 50% kedvezmény van, de a kínálatot böngészve akár 80%-os kedvezménnyel induló árverésekkel is találkozhatnak látogatóink.

Csak egy kattintás, és Ön máris a három északkeleti megye legnagyobb virtuális árverésén találja magát. Egy kis szerencsével és jó licitálási stratégiával pedig jelentős kedvezménnyel vásárolhat, mindezt otthona kényelméből, az interneten keresztül.

Ehhez nem kell mást tennie, csak látogasson el november 26-ig a www.topaukcio.hu oldalra, regisztráljon, licitáljon és profitáljon a szenzációs árakkal!

A licitáláshoz jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!