BOON - PR cikk

2013.06.21. 11:39

KIÉ LESZ AZ UTOLSÓ 999 DARAB MI FESZTIVÁLUNK HEGY BÉRLET?

Mi Fesztiválunk Hegy Bérlet már csak június 21-én, csak a leggyorsabbaknak Szabolcs és Borsod megye lakóit idén extra kedvezmények fogadják a Hegyalja Fesztiválon. A Hegy régió lakói a csak nekik járó Mi Fesztiválunk Hegy bérlettel érkezhetnek Tokajba.

Mi Fesztiválunk Hegy Bérlet már csak június 21-én, csak a leggyorsabbaknak Szabolcs és Borsod megye lakóit idén extra kedvezmények fogadják a Hegyalja Fesztiválon. A Hegy régió lakói a csak nekik járó Mi Fesztiválunk Hegy bérlettel érkezhetnek Tokajba.A két megye lakóinak járó akciós bérletből már csak 999 darab maradt. Az utolsó Mi Fesztiválunk Hegy bérletek június 21-én 20.00-ig vásárolhatók meg, a készlet erejéig, érdemes sietni. Az akciós béretek a kijelölt helyeken ma még SZÉP Kártyával és más utalványokkal is megvásárolhatók.

Elindult a visszaszámlálás: 4 nap múlva nyit Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Borsodi Hegyalja Fesztivál. A MÁV 100 km alatt is biztosítja a félárú utazást, így alkalmi menettérti jegggyel az utazás is kedvezményes a Mi Fesztiválunkra csak nekünk szóló bérlet mellett. A több mint 200 fellépő között ott lesz minden magyar kedvenc és világsztárok is. Érkezik a Scooter, Ákos, a Slayer, a Down, az Asking Alexandria Magyarországon először Tokaljban lép fel. Már becsomagolták a lemezeket a legnagyobb hazai és nemzetközi partymesterek, köztük Dieselboy és Julia Carpenter is. Csomagol már a Magna Cum Laude, a Quimby, a Subscribe, az Anna & The Barbies, a Brains, a Hősök, az Edda, a Mixhell, a Koan Sound, a Stanton Warriors. Lesz színház, éjszakai rajzfilmvetítés, adidas Street Art Park, strandolás, evezés, 200 bicikliből álló kölcsönözhető bringaflotta a hegyaljás kirándulásokhoz és még rengeteg más program várja a fesztiválozókat június 25-30. között Tokajban.

BORSODI HEGYALJA FESZTIVÁL – IGAZI FESZTIVÁL IGAZI ARCOKNAK

A Hegy az a hely, ahova vissza kell térni, hiszen a tokaji hegyek között az igazi arcok, az igazi zene, az igazi fesztiválélmény vár benneteket. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeitek a világörökség részévé válnak.

Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Itt ünnepelhetitek meg a vizsgaidőszakot, vagy az érettségi után végre felszabadultan tombolhattok kedvenc zenekarotok koncertjén, hiszen 2013-ban a Hegy nyitja a nyarat.

A külföldi fellépők mellett Tokajban lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal találkozhattok. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon akár együtt sörözhettek, Furmint-fröccsözhettek a kedvenc íróitokkal, énekeseitekkel, sőt ez az a hely, ahol két koncert között könnyedén munkát is találhattok.

Több mint 200 fellépő, hajnalig tartó pörgés, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. 2013-ban a nyár egy igazi fesztivállal és igazi arcokkal indul Rakamaz-Tokajon.

TOVÁBBI INFÓ

www.hegyaljafesztival.hu

www.facebook.com/hegyaljafesztival

www.youtube.com/hegyaljafesztival

KAPCSOLAT

Saliga Enikő / Wolf Kommunikáció / [email protected] / +36 30 297 2043

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!