BOON - PR cikk

2013.04.15. 11:30

"Árnyakat adunk vágyainak"

Minden, amit az árnyékolástechnikában kívánhat, elérhető a Bordásrolónál.

Minden, amit az árnyékolástechnikában kívánhat, elérhető a Bordásrolónál.A Bordásroló Kft. törekszik megfelelni a 21.század kihívásainak, nálunk már ismeretlen fogalom a házalós reluxa ügynök, a rozsdásodó redőny, a csapnivaló szerelés – kezdte a cég bemutatását Benke Tibor, a cég egyik vezetője.

A vásárlók nemcsak hirdetőújságokban, hanem a világhálón is könnyen rátalálhatnak a cégre. Folyamatosan fejlesztett weblapjukon ugyanis ízelítőt kaphatnak termékkínálatukból, de mód van online ajánlatkérésre, melyre a lehetőségekhez képest minél hamarabb részletes árajánlatot adnak. Ha megfelel az ár, akár otthonából is megrendelheti a kiválasztott terméket –  tudtuk meg.

Egyszerű megközelítés

Bizonytalan, szeretné az Önt érdeklő terméket a valóságban is megtekinteni, kézzel megfogni, esetleg kipróbálni? Semmi akadálya, jöjjön be megújult bemutatótermünkbe a Pesti út 48. szám alá – mondta. Egyszerű megközelítés, könnyű parkolási lehetőség, klimatizált helyiség várja a vásárlókat.

Bemutatótermüket igyekeztek berendezni a hagyományos és legmodernebb árnyékolókkal. Foglaljon helyet nálunk, érezze magát kényelemben! A távirányítóval a fotelből működtethet napellenzőt, redőnyöket, rolettát, zsaluziát, sőt garázskaput is.

Építkezés előtt áll, vagy felújítja otthonát? Időben válassza ki az Önnek legideálisabb árnyékolót! Ha vakolható, felsőtokos redőnyt szeretne, nézze meg a kft.-nél, hogy mire kell odafigyelni az ablak beépítése előtt. Nem talált még megoldást terasza árnyékolására? A Bordásrolónál több típust is megtekinthet, melyek kiválasztásában gyakorlati tanácsokkal is szolgálnak.

Magas színvonalú szolgáltatás

Cégünk nemcsak forgalmazza az árnyékolókat, hanem Fonoda úti 7000 négyzetméteres telephelyén gyártja is – hangsúlyozta Benke Tibor. Itt viszonteladó partnereiket is kiszolgálják. Egy dolog, amiben viszont könyörtelenek vagyunk: az a minőség – hangsúlyozta. „A gyártástól a felszerelésig azon vagyunk, hogy vevőink a legjobb minőségű terméket kapják, a legmagasabb színvonalú szolgáltatással és a legkedvezőbb áron. Keressen fel minket, örömmel látjuk weblapunkon, illetve bemutatótermünkben” – tette hozzá.

Újdonsággal is szolgálhatunk az erre vágyó vevőink számára. Májustól kapható  új redőnyrendszereink „NORLAND-ONRO”, és „NORLAND PANORAMA” néven kerülnek piacra – közölte lapunkkal Benke Tibor. A Norland –Onro redőnynél  leengedett állapotban a szerkezet finom meghúzásával a lamellák résnyire szétnyílnak, kellő fényt beengedve a beltérbe, megakadályozva viszont a belátást. A Norland-Panorama redőny nyitható és zárható lamelláinak köszönhetően 50%-os szellőzést és fénybeszűrődést képes biztosítani. Bemutató  darabjainkat megtekinthetik irodánkban. ÉM

Korszerű mozgatószerkezet és divatos színek harmóniája valósul meg a termékekben!

Bordásrolo Kft.

H-3516 Miskolc, Pesti u. 48.

Tel. Fax: +36 46 435-378, +36 46 431-413

Mobil: +36 30 606 3030   ,e-mail: [email protected]

web:bordasrolo.hu  e-mail: [email protected] 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!