Színházi szavazás

2020.06.04. 13:33

Az évad színésze: kezdődik a szavazás

Olvasóink segítségére számítunk az elismerés odaítélésében.

Elkezdődik ma a szavazás: az évad színészére voksolhatnak színházbarát olvasóink, a Borsod Online-on a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagjai közül választhatják ki azt, akinek az alakítása a 2019-2020-as évadban a leginkább tetszett.

Minden támogató szavazat számít – ezért arra kérjük olvasóinkat, vegyenek részt az Észak által alapított közönségdíj odaítélésében.

Az első forduló június 5-től, péntektől június 8-án, hétfőn délig tart – ez idő alatt minden társulati tagra szavazhatnak. A döntést segítendő készítettük az itt látható tablót, amely a miskolci színművészek arcképét tartalmazza, és amelyben felidézzük: kit melyik előadásban láthattuk.

A június 8-án délután kezdődő második fordulóban már csak az öt legtöbb szavazatot kapott színészt tudják majd támogatni – közülük kerül ki az évad színésze.

A felejthetetlen percekért

Hangsúlyozzuk: közönségdíj odaítélésében kérjük olvasóink segítségét. Az elismerésben hagyományosan az emlékezetes élményt nyújtó teljesítménynek kijáró szeretetünk ölt testet.

Azzal is bátorítjuk a szavazásban való részvételt. hogy a szavazók között három Észak-Magyarország ajándékcsomagot és A Kárpát medence ízei című szakácskönyvet sorsolunk ki.

A nyertesek nevét június 12-i Észak-Magyarországban találják majd meg.

A szavazás végeredményét az évad előadása cím nyertesével együtt hirdetjük majd ki, terveink szerint június 14-én.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!