Jegyzet

2021.03.29. 14:02

Nyaralók a vészben

Az utóbbi időben felértékelődött minden olyan tevékenység, hely, amin keresztül elérhetővé válik a természet.

Apagyi Beáta

Forrás: ÉM

Sokan megtapasztalták, hogy a hegyen való baktatás, a kertben vagy a balkonon történő kertészkedés kikapcsolódást nyújt, és felszabadít ebben az vészterhes, kusza információktól hemzsegő világban.

A rugalmas munkavégzés, a digitális oktatás lehetővé teszi a nyaralóval rendelkezők számára, hogy átcsoportosítsák életüket – akár a hétköznapokra is – a benzingőzös városokból a nyugalmas víkendházakba.

Az ingatlanpiacon érezhetően megnőtt a kereslet a hétvégi házak, üdülők iránt, és úgy tűnik, hogy a vásárlók közül többen is a tóparti elhelyezkedést preferálnák. Mivel nyarunkat még nem biztos, hogy gondtalan vakációzással fogjuk tölteni, jól jöhet az önálló stég, melyet nem kell megosztani más strandoló családdal, idegennel. Az árak ugyan az egekben vannak, ennek ellenére úgy vélem, valóban kedvező befektetés lehet egy ilyesféle apartman. A turizmus újraéledése után talán még hasznot is hozhat.

https://boon.hu/kozelet/helyi-kozelet/toparti-ingatlant-tessek-5321539/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!