jegyzet

2020.11.05. 13:01

Újratöltve

Az egykor méltán népszerű kórházi tévésorozat szerzője elszomorodna mennyire „szegényes” volt a fantáziája ahhoz képest amit sajnos az élet produkál manapság napról-napra a koronavírussal összefüggésben.

Pap Gyula

Forrás: ÉM-Archívum

A tizenöt évadot megért, számos díjat és elismerést elnyert sorozat sokak kedvence volt, bizonyítva, hogy az egészségügyben dolgozók munkája mindig a figyelem középpontjában állt.

A hazai veszélyhelyzet újbóli kihirdetését nagy várakozás előzte meg, a romló statisztikák további intézkedésekért kiáltottak. Fokozódott is a szükséges szigorúság, az új szabályok értelmezése, átültetése a gyakorlatba még eltart pár napig. Az intézkedések reméljük elérik céljukat, hiszen talán az már sokaknak kezd derengeni, hogy ebben az esetben – akár például a közlekedésben – a szabályok be nem tartása nem csak önmagunkra lehet fokozottan veszélyes. Ettől függetlenül nem lepődnék meg, ha egy aktualizált formában újra jelentkezne az egykori sorozat és dr. Greene sorra gyógyítaná meg a covid-fertőzötteket és happy end-del végződne legalább a képernyőn a sztori.

Pap Gyula

(A borítóképen: Pap Gyula, a jegyzet szerzője)

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!