BOON - Jegyzet

2012.12.18. 10:09

Nézőpont: Világeleje

<em>Már csak néhány nap, és biztossá válik, hogy idén egyedül karácsonyozik Chuck Norris. Vagy nem. És nem a világvége jön el, hanem a világ eleje köszönt be. Vagy az sem. Az unokabátyám azt mondja, hogy már akkor eljött a világvége, amikor néhány esztendeje Fekete Pákó elkezdett énekelni.</em> <strong>Juhász-Léhi István jegyzete</strong>.

Már csak néhány nap, és biztossá válik, hogy idén egyedül karácsonyozik Chuck Norris. Vagy nem. És nem a világvége jön el, hanem a világ eleje köszönt be. Vagy az sem. Az unokabátyám azt mondja, hogy már akkor eljött a világvége, amikor néhány esztendeje Fekete Pákó elkezdett énekelni. Juhász-Léhi István jegyzete.Egyszóval vészesen közeleg december 21-e, nekem pedig valami biztatót kellene írnom... (hajrá, kedves Olvasóm!). Nem tudom, hogy mennyire veszik tőlem készpénznek, de az állítólagos katasztrófát hozó égitest, a Nibiru nem létezik. S mivel nem létezik, nem lesz pólusváltás, vagyis a Föld pólusai nem cserélődnek fel: elmaradnak a cunamik, a vulkánkitörések, és épen maradnak kommunikációs eszközeink is. (Már csak azért is, mert a Föld forgásirányának a megváltozása a NASA szerint is lehetetlen.) Egyes feltevések viszont úgy tartják, hogy nem a (kis)bolygó, a pólusváltás, netalán a Napkitörések okozzák majd a világ baját, hanem a gonosz idegenlények inváziója, akik a mi szép kis bolygónkat akarják megkaparintani. Erre persze mondjuk annyi esély sincs, mint a lottó ötösre...

De hogy tényleg megnyugtassam önöket ezzel a világvége mizériával kapcsolatban egyszer, s mindenkorra felelősségem teljes tudatában kijelentem: nem lesz világvége. Nem, mert Kiszel Tünde már árulja a 2013-as naptárát!

Kell-e ennél jobb bizonyíték?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!