BOON - Ceragem

2013.10.29. 14:16

Napjaink egyik népbetegsége a magas vérnyomás

Egyre többet költünk gyógyszerre, és egyre fiatalabb korban. Sajnos ezzel csak a tüneteket kezeljük. Mutatunk egy módszert, amivel a kiváltó okot szüntethetjük meg.

Egyre többet költünk gyógyszerre, és egyre fiatalabb korban. Sajnos ezzel csak a tüneteket kezeljük. Mutatunk egy módszert, amivel a kiváltó okot szüntethetjük meg.

Azt mondják, ha egészségesek akarunk lenni, igyunk sok vizet. A víznél nincs jobb, ami segít a folyamatos, szabályos vérkeringésben. Vérkeringés nélkül meghalnánk. Ezért a vér az élet vize. Azonban, ha a gerinc meggörbült, vagy kimozdult az eredeti helyéről, a vérkeringéshez kapcsolódó összes idegszál elkezd rosszul működni. Nagyon egyszerű megérteni, hogy miért a meggörbült, elferdült gerinc az oka majdnem az összes betegségnek.

A legtöbb vér a gerincben képződik. Ezért, ha a gerinc görbe, kitekeredett, akkor nem megfelelő a vérképzés sem, és a gerincidegek – amelyek a vérkeringés idegrendszerét irányítják – nyomás alá kerülnek, így minden kapcsolódó szervben problémák jelentkeznek, és a vérkeringés egyre gyengébb lesz.

Ha megszüntetjük az okokat, a vérkeringés javulni fog? Egy olyan környezetben élünk, amelyben nem tudunk egyszerűen eltávolítani minden akadályt, amely a jó vérkeringést befolyásolja. Kezdve a környezetszennyezéstől, a különböző adalékanyagokat tartalmazó ételekig, vagy a bennünket körülvevő mérgező vegyi anyag mind-mind a jó vérkeringés akadályozói. Mindezek a szennyező anyagok a stresszel tetézve növelik a vérben felgyülemlő salakanyagokat, szennyeződéseket, így könnyedén megbetegszünk. Ezt abból a tényből is láthatjuk, hogy nincs olyan, aki ki tudná jelenteni, hogy teljesen betegségmentes.

A nyugati orvoslásban a betegségek okaiként a baktériumokat, a vírusokat és a géneket jelölik meg, míg a keleti gyógyításban az elsődleges okként a vérkeringés problémáit tekintik.

Ha szövetekbe vér szivárog az erekből – ami tulajdonképpen a vérben lévő szennyeződések kitörését jelenti – s egy adott helyen gyűlik össze, az embereknek különböző tüneteik lehetnek. Ezek a tünetek mindenkinél más és más. Pl. megjelenhet egy hólyag a méhben, egy mióma, vagy ciszta, vagy vezethet frigiditáshoz, prosztatagyulladáshoz, impotenciához, hideggé válhatnak a végtagok, ízületi gyulladás, vagy hátfájás is bekövetkezhet. Ha kitisztul ez a felgyülemlett szennyezett vér, és a „leblokkolt” vércsatornák felszabadulnak, a vérkeringés ismét normálissá válik.

Az ilyen szennyezett vér felgyülemlésének oka nem a vírusok és baktériumok, hanem inkább az, hogy a lép nem működik megfelelően, hogy ezeket a szennyeződéseket feldolgozza, vagy az, hogy a máj diszfunkciója miatt a vér nem tud rendesen kitisztulni.

A lép és a máj azok a szervek, amelyek semlegesítik a toxinokat (méreganyagokat) és „kitakarítják” a szennyezett, felgyülemlett vért. Az előbb említett problémák akkor kezdenek el kialakulni, ha ezek a szervek nem működnek megfelelően.

Akkor mi az oka, hogy a lép és a máj nem funkcionál helyesen?

A legfőbb ok az, hogy a gerinc görbe, elferdült, az idegszálak útja szűk és nyomás alá kerül a gerincideg. Az alternatív gyógyászatban a lép és a máj kontrollálja a vérkeringést, míg a nyugati orvoslásban a szívet és a vesét kötik elsősorban a vérkeringéshez. Azonban egy dologban megegyeznek, hogy ezek a szervek mind a gerincidegekkel vannak összefüggésben. A legtöbb belső szerünk a hátcsigolyákból eredő autonóm idegrendszerhez kapcsolódik. Tehát ahhoz, hogy a vérkeringéshez kapcsolódó betegségektől megszabaduljunk, a gerincünknek teljesen egyenesnek kell lennie.

A CERAGEM készülékeket pontosan ezen okok miatt fejlesztették ki, és a CERAGEM képes arra, hogy helyrehozza a gerincünket, javítsa a vérkeringésünket. Nélkülözhetetlen, mindenkinek szükséges eszköz.

Bemutatótermünkben ingyenesen kipróbálhatja, és a saját testén tapasztalhatja, hogy mire képes ez a világon egyedülálló készülék. A CERAGEM korra, és nemre való tekintet nélkül mindenkinek beválik. Ne habozzon! Próbálja ki!

Éljen az Ön családja is fájdalmak és betegségek nélkül!

A Gyógyító Ceragem készülékek szakértője Miskolcon – szakértő segítség az Ön gerincproblémáira.

CERAGEM Miskolc

3525 Miskolc, Palóczy u. 9/A

Tel.: 46/781-844

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!