Autó - Motor

2016.10.21. 13:56

Videó: Úgy vette be a kanyart, hogy a motorja leesett a szikláról

Ha nem mersz bedőlni a kanyarban, ne menj olyan sebességgel, hogy ne tudd azt bevenni. Ez lehetne a motorosok kézikönyvének első fejezete.

Ha nem mersz bedőlni a kanyarban, ne menj olyan sebességgel, hogy ne tudd azt bevenni. Ez lehetne a motorosok kézikönyvének első fejezete.

Az alábbi felvételen tökéletesen látszik, hogy a motoros nem volt felkészülve arra, hogy ilyen szűken kell kanyarodnia, és egyszerűen elvesztette az irányítást. A végeredmény? A motor a szakadék alján kötött ki. Nézzük a jó oldalát: motorra így remélhetőleg nem ül egy darabig, ráadásul meg sem sérült.

Forrás: automotor.hu.


Videó: „Vigyázz az idiótákkal az úton, fiam!” - Lelökték a motorról, de mikor meglátta, ki ment neki, az volt az igazi csapás

Ennél ironikusabb balesetet rajzolni sem lehetne. Az Egyesült Államokból világhódító útjára induló felvételen előbb az látszik, amint a motoros az édesanyjával beszélget, aki az indulás előtt figyelmezteti arra, amire az összes anyuka szokott: „Vigyázz az idiótákkal az úton!” Aztán elérünk a videóban 3 perc 28 másodpercig. Kettőt találhat, ki okozott balesetet...

Videó: Ez történik, ha nem tanulsz meg motorral kanyart bevenni

Nem sietett, nem trükközött, egyszerűen csak megijedt a kanyartól. Valahogy így lehetne leírni az alábbi balesetet, melyben a motoros olyan látványosan szenved a kétkerekűn, hogy azt rossz nézni. Szerencséjére, legalább nem sietett, ugyanis a bukósisakon kívül semmilyen védőfelszerelés nem volt sem rajta, sem az utasán.

Videó: A reakció a balesetnél, amiről azt hittük, csak a filmekben létezik

A baleseteknél általában ezredmásodpercek alatt kell döntést hozni. Vannak, akik bepánikolnak, mások tökéletesen reagálnak a szituációra. Az alábbi videóban egy igazi „filmes” jelenet játszódik le.

Videó: Óriási baleset! Nem is fékezett, úgy száguldott bele az autóba a motoros

Hogy az alábbi felvételen látható motoros vak, vagy egyszerűen csak nagyon figyelmetlen, arra nehéz válaszolni, az azonban biztos, hogy óriási balesetet okozott.

Videó: Utcákon át üldözte a cserbenhagyó sofőrt a hős motoros

Vannak még jó emberek: a férfi gondolkodás nélkül a tovahajtó autós után száguldott, hogy ne tudjon meglógni. Az egészet videóra is vette.

Videó: Itt az igazi Szellemlovas! Vezető nélküli motor poroszkált Texasban

Van ez a Szellemlovas című képregény és a belőle készült film, melyben Nicolas Cage kísértetként motorozik, és sok minden fel is robban közben. Na, most ez az USA-ban megvalósult, bár szerencsére semmi sem repült a levegőbe, és a színészt sem látták. (Persze, hogy nem, mert láthatatlan...)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!