Asztrológia

2015.12.06. 08:23

Napi horoszkóp – 2015. december 6.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Biztos benne, hogy Önnek van igaza? Talán érdemes lenne most engedni, és ha mégis úgy kell lennie, ahogyan azt Ön elképzelte, akkor az idő majd igazolni fogja. Most azonban a béke érdekében álljon félre és engedje, hogy mások irányítsanak. Talán így egy kis friss levegőhöz is jut, hiszen a felelősség sem az Ön vállát húzza. Ne vereségként élje meg a mai napot, sokkal inkább izgalmas kalandnak, amit csak élveznie kell.

Bika

04.21 – 05.21

Ne keresse most az emberek társaságát, ugyanis túl feszült ahhoz, hogy képes legyen másokhoz alkalmazkodni. Ugyan ideig-óráig elfogadja, ha nem az Öné az utolsó szó, de ezzel csak tovább nő Önben a nyugtalanság és még nagyobbat robban, ha szabadjára engedi. Mielőtt ez bekövetkezne, inkább távozzon és szellőztesse ki a fejét. Egy séta a félhomályban feledteti Önnel legalább egy kicsit a gondokat.

Ikrek

05.22 – 06.21

Zárjon ki minden zavaró tényezőt és ne a környezetét okolja a mai napért. Egyszerűen fogadja el, amit a sors kínál és gondoljon arra, ha megküzd a nehézségekkel, azt csak és kizárólag magának köszönheti. Ha ez megtörténik, máris azt is megtudhatja, hogy igenis képes olyan akadályokat leküzdeni, amelyek eddig meghátrálásra kényszerítették. Pusztán annyit kellett tennie, hogy nem mástól várta a megoldást.

Rák

06.22 - 07.22

Csak azt kapja vissza, amit ad. Ha Ön képtelen mások véleményének elfogadására, nem várhatja el, hogy Önnek adjanak igazat. Valahol középtájon kell megkeresniük a megoldást a problémára, azaz minden félnek engednie kell. Legyen Ön az, aki ez ügyben megteszi a kezdő lépést. Ha jó példával jár elől, követőkre akadhat, és hamarabb pont kerülhet az ügy végére, mintha mindenki ragaszkodna a saját elképzeléseihez.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Vannak olyan helyzeteket, amikor a józanész szavára nem kell hallgatni. Most is azt érzi, hogy a szíve mást diktál, mint az agya. Komoly belső csatát vív, de végül meghozza a helyes döntést. Amikor ezt felismeri, olyan lelki tehertől szabadul meg, amely eddig minden energiáját lekötötte. Most már szabadon gondolhat a jövőjére, kezdhet tervezni akár a következő évre is, hiszen a múlt már nem nyomasztja.

Szűz

08.24 - 09.23

Szüksége lesz az önfegyelmére, ha nem akar végeláthatatlan vitákba keveredni. Hiába érzi úgy, hogy Önnek van igaza, ezt nem tudja úgy szavakba önteni, hogy a másik fél számára is egyértelmű legyen. Emiatt kár idegeskednie, vonuljon inkább vissza és keressen magának olyan programokat, ahol egyedül is jól érezheti magát. A kikapcsolódás ugyanis nem mindig jelent zajos társaságot, de amiatt se legyen lelkiismeret-furdalása, ha a szerettei sem tartanak Önnel.

 

[poll id="4"]

 

Mérleg

09.24 - 10.23

Nem igazán kedvez a mai nap a társas programoknak. Túl feszült ahhoz, hogy képes legyen másokat is elfogadni. Vonuljon inkább vissza, de legjobb lenne, ha kiszabadulva a négy fal közül, tenne egy nagyobb sétát. Így legalább rendezheti a gondolatait is, az utóbbi időben számos esemény következményeit nem tudta még letisztázni magában. Ideje végre rendbe szedni a dolgokat a fejében, ha tovább kíván lépni.

Skorpió

10.24 - 11.22

Feszült a légkör Ön körül és hiába is próbálná megteremteni a nyugalmat, most nem sikerül. Mintha mindenki arra törekedne, hogy képtelenek legyenek megbeszélni a gondokat, jobban érzik magukat attól, hogy egymás fejéhez vághatják a sérelmeket. Ön ebben ne vegyen részt, mert csak elkeseredne attól, mennyi keserűség lakozik a szeretteiben. Hagyja el a süllyedő hajót és csendes magányban töltse el a mai napot.

Nyilas

9.01 - 9.01

Érzi, hogy támadásra készülnek Ön ellen, csak azt nem tudja, honnan kell erre számítania. Diszkrét kérdésekkel próbálja meg kideríteni, kinek árthatott tudtán kívül az elmúlt hetekben. Nyilván innen eredhet az a mérhetetlen harag, amely arra ösztönöz valakit, hogy Önnek ártson. Mindenesetre a mai napon ne fogadjon senkit a bizalmába, mert lehet, hogy ezzel megkönnyítené haragosa dolgát.

Bak

12.22 – 01.20

Csábítások kísérik a mai napját, de ez csak arra ösztönzi, hogy még elszántabban haladjon a célja felé. Ha úgy érzi, engednie kell azoknak, akkor valami hiányt szeretne pótolni. Keresse meg a valódi okát az elégedetlenségének és máris könnyebben ellenáll. Ha pedig még a módját is megtalálja annak, hogy ne térjen le az útjáról, de ne tátongjon űr a vágyai és a céljai között, nyert ügye van és év végéig már nem kell komolyabb nehézségre számítania.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Képtelen kitartani az elképzelései mellett, bármibe is fog, néhány perc után elunja és már valami más kihívást keres. Ezért aztán ne is kezdjen bele semmi olyan feladatba, ami komolyabb összpontosítást igényelne, inkább lazítson vagy engedje át magát a semmittevésnek. Végül is nincs semmi olyan feladat a listáján, ami nem tűrhetne halasztást, tehát teljes joggal teheti ki a „ne zavarjanak” táblát.

Halak

02.20 - 03.20

Mielőtt sorsdöntő lépésre szánná el magát, mindenképpen kérjen tanácsot olyan emberektől, akik már jártak hasonló helyzetben. Ha már úgy gondolja, megszületett a döntés, egyeztessen a szeretteivel is, hiszen a következmények rájuk is hatással lesznek. Ne számítson arra, hogy egy emberként sorakoznak fel Ön mögé, de talán idővel elfogadják az új útját, ha azt látják, így valóban önmagára találhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!