Asztrológia

2013.02.10. 11:46

Napi horoszkóp - Vasárnap 2013.02.10.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Megtapasztalja, hogy az emberi kapcsolatok nem tervezhetőek és főleg nem kiszámíthatóak. Bár azt gondolta, kapcsolata a párjával sínen van, most mégis kitör az égi háború. Egy régi haragosával viszont sikerül tisztázniuk az ellentétet. Úgy gondolja, nem Ön befolyásolja az eseményeket, és ebben talán igaza is van. De ha jobban belegondol, azért Önnek is van abban szerepe, hogy hogyan viszonyulnak Önhöz az emberek.

Bika

04.21-05.21

Kösse össze az ötleteléseit konkrét tervekkel. És mihelyst ez sikerül, máris talál partnert abban, hogy a megvalósításukba kezdjen. Barátok, rokonok sietnek a segítségére abban, hogy ez a vasárnap ne teljen el haszontalanul. És ha még a párjában is partnerre találna, akkor lenne csak igazán boldog. Ne támasszon elvárásokat vele szemben, meglátja, a lendület őt is magával fogja sodorni. Mindez elmélyülést hoz a kapcsolatukba.

Ikrek

05.22-06.21

Állást kell foglalnia, ítélkeznie, pedig ezt most nagyon nem szeretne. Fájdalmas döntéseket hoz, ez erősen megviseli lelkileg. Amikor dönt, ne veszítse szeme elől a céljait és ennek megfelelően mondja ki, amit gondol. Sajnos ezzel megbánt embereket, de mérlegelnie kell, kiket veszítsen el maga mögül. Véleményét próbálja meg úgy becsomagolni, hogy a lehető legkisebb veszteségeket kelljen elkönyvelnie.

Rák

06.22-07.22

Mivel hiányzik ma Önből mindennemű motiváció, így ne is várjon túl sokat a mai naptól. Ne legyen csalódott akkor sem, ha akaratát nem tudja keresztülvinni a családjában hisz érzik Önön, most nincs a csúcson. Márpedig a siker titka a magabiztosság és az elszántság. Törődjön bele, hogy nem az fog történni, amit Ön eltervezett, hagyja magát sodorni az eseményekkel. Talán még így is elmondhatja nap végén, nem kelt fel hiába.

Oroszlán

07.23-08.23

Hangulata kiszámíthatatlanabb, mint az időjárás és ezt sajnos a környezete is érzékeli. A párjával veszekszik is emiatt, ahogy minden apróságon képes felhúzni magát. Próbálja meg megőrizni a higgadtságát és a rossz hangulatát magába fojtani. A családja, barátai rossz néven vehetik, ha folyamatosan kioktatja őket. Ne csodálkozzon hát azon, ha nem keresnék a társaságát, pedig Ön éppen arra vágyna a legjobban.

Szűz

08.24-09.23

Kényeztesse a partnerét. Fogja meg a kezét és csak ketten menjenek el otthonról, vagy a gyerekeket bízzák a nagymamára és maradjanak otthon. Lesse a kívánságait és meglátja, hamar egymásra hangolódnak. Ráfér már Önökre a meghittség és néhány boldog, önfeledt óra, amikor csak egymásra figyelnek. Ne feledje, párja állt akkor is a háta mögött, amikor Ön mélyponton volt, megérdemli hát a törődést, ha azt szeretné, máskor is számíthasson rá a nehéz időkben.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24-10.23

Alap esetben nem probléma, ha az ember célokat tűz ki maga elé és azon dolgozik, hogy ezeket elérje. De Önből hiányzik a kitartás. Fontolja meg, hogy az álmait közelebb hozza a valósághoz, ezzel is csökkentve annak a kockázatát, hogy csalódjon, és még elkeseredettebbé váljon. Az elmúlt napok feszültsége is adódhat abból, hogy sikertelennek érzi magát, pedig ha belegondol, nagy dolgokat hajtott végre, csak éppen a céljait nem érte el.

Skorpió

10.24-11.22

Kiegyensúlyozottsága és türelme ma hasznára lehet abban, hogy családjában elsimítsa a nézeteltéréseket. Legnagyobb vágya, hogy a harmóniát, mely Önben lakozik, kiterjessze a környezetére. Igyekezzen annyi kapcsolatot rendezni az ismeretségi körében amennyi a diplomáciai képességeivel megoldható. Ne magát hibáztassa, ha mégsem sikerülne minden vitázó felet kibékíteni, Ön mindent elkövetett.

Nyilas

11.23-12.21

Önben ma egyesül a nyugalom, a döntőbíró és a diplomata. Ennek köszönhetően mindenhol szívesen látják, hisz valamelyikre mindenkinek szüksége van. Könnyedén és kiegyensúlyozottan reagálja le a kihívásokat, melyből a környezete is erőt meríthet. Maradjon azonban mindezek ellenére szerény és értékelje reálisan a helyzetét. Ne becsülje azonban túl magát, a sikereit pedig kezelje a helyükön.

Bak

12.22-01.20

Az alkotó tevékenységek napja a mai. Amennyiben a hobbija a festészet, írás, zeneszerzés, most maradandó alkotások kerülhetnek ki a kezei alól. Minden energiáját erre fordítja, a hétköznapi tevékenységek most kifejezetten bosszantják, untatják. Még szerencse, hogy legalább a főzésben talál művészi lehetőségeket, így a családja nem lázad fel, hisz legalább ebédet kapnak, de mihelyst feltálalja, már vonul is vissza az elefántcsonttoronyba.

Vízöntő

01.21-02.19

A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy vendégeket hívjon. Ne spóroljon az ötletekkel, mivel vendégelje meg őket. Kreatív ötleteivel mindenkit levesz a lábáról a feltálalt szendvics, aprósütemény. És Önnek, mint háziasszonynak nem is kell nagyobb dicséret, mint hogy minden morzsa elfogy. Mindemellett a beszélgetések, régi emlékek felidézése, viccek mesélése már csak hab a tortán, de így bizton elmondhatja, remek hangulatú délutánt tölthetett el barátai körében.

Halak

02.20-03.20

Összhangban van önmagával és így egy magabiztos ember benyomását kelti határozott jellemmel. Ezzel eléri azt, hogy szívesen keresik a társaságát, előszeretettel mesélnek Önnek a terveikről, elképzeléseikről a barátai, ismerősei. Remek alkalom arra is, hogy rokonokat látogassanak meg, akár azokat, akikhez csak nagyon ritkán jutnak el. Egyet azonban tartson szem előtt: nem szabad az emberek bizalmával visszaélni, a hallottakat kezelje bizalmasan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!