Asztrológia

2013.02.09. 10:48

Napi horoszkóp - Szombat 2013.02.09.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21-04.20

A mai napon őrizze meg a hidegvérét még akkor is, ha a családja nem siet a segítségére, hiába is kéri őket erre. Érzi, hogy valami nem stimmel, nincs ereje. Talán épp ez teszi találékonnyá, és a megoldhatatlannak látszó feladatait is sikeresen elvégzi. Bár kicsit lassabban, nem olyan alaposan, ahogy azt önmagától elvárja, de végül csak sikerül a házimunkát letudni. Este mégiscsak elégedetten térhet nyugovóra.

Bika

04.21-05.21

A mai napon elemében van. Vidám, kiegyensúlyozott, vicces. Mindez hidat képez Ön és a környezete között. Könnyen teremt új kapcsolatokat, de a régieket is ápolja. Mozduljon ki otthonról, fogadjon el váratlan meghívásokat, használja ki, hogy a kisugárzásának köszönhetően hamar a társaság középpontja lehet. A mai napon felélesztett vagy újonnan köttetett ismeretségek nagy hasznára lehetnek a karrierje szempontjából.

Ikrek

05.22-06.21

A tegnapi hangulatingadozások mára is megmaradnak, de szerencsére családi körben mindezt már jobban tudják kezelni. Ennek ellenére előfordulhat, hogy megbántja rokonait néhány keresetlen szóval. Ha először gondolkodna, és csak utána beszélne, mindezt megspórolhatná. Mert a most összekuszálódott szálak a későbbiekben csak nehezen lesznek kibogozhatóak. Ügyeljen hát a tetteire és a szavaira még akkor is, ha nehezére esik.

Rák

06.22-07.22

Most van itt az ideje, hogy új embereket engedjen az életébe. De ne várjon arra, hogy önként jelentkeznek, Önnek kell kezdeményeznie. A csillagok azonban a segítségére lesznek ebben. Bár alapjában véve zárkózott, most könnyen nyílik meg idegen emberek előtt is, levetkőzi a visszafogottságát. Szívesen fogadja elé a meghívást és bár nem kerül a társaság középpontjába, emlékezni fognak Önre.

Oroszlán

07.23-08.23

A mai napon nyugodtnak, és kiegyensúlyozottnak látszik. Megtalálja a közös hangot a partnerével, családjával és a barátaival. Könnyedén nyílik meg akár az ismeretségi körében, akár idegen emberek előtt is. Remek alkalom ez arra, hogy új barátokat szerezzen, vagy a régiekkel elmélyítse a kapcsolatát. De arra is lehetősége nyílik, hogy a párjával felidézze azokat a napokat, amikor megismerkedtek és egymásba szerettek.

Szűz

08.24-09.23

Szerencsés helyzetben van, hisz duzzad az energiáktól, így az Ön előtt álló munkákat könnyedén elvégzi még akkor is, ha segítségre nem talál. Talán nem is baj, úgyis alkalmatlan arra, hogy irányítson, sokkal egyszerűbbnek tűnik megcsinálni, mint elmagyarázni. Családja hálás is lesz azért, hogy nem kell megerőltetniük magukat. Bár estére elfárad, elégedettséggel tölti el, hogy azokat a feladatokat is elvégezte, amelyeket hetek óta elódázott.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24-10.23

Bár továbbra is feszíti Önt a feszültség és ezáltal könnyen nézeteltéréseket szít maga körül, a házimunka segít abban, hogy levezesse az energiáit. Persze csak akkor, ha nem úgy gondolja, csapatban kell dolgozniuk és Önnek kell irányítani. Legyen magányos harcos még akkor is, ha fárasztónak találja, mert éppen erre van szüksége. Annyira kimerülni, hogy ne maradjon ideje és ereje veszekedni.

Skorpió

10.24-11.22

Könnyen szót ért a mai napon mindenkivel, legyen az családtag, barát vagy a szomszéd. A könnyedsége és a beleérző-képessége lehet az ajtó ahhoz is, hogy a partnerével elmélyítsék a kapcsolatukat. De az sincs ellenére, hogy új ismeretségeket kössön. Erre kiváló alkalmat nyújt egy születésnapi partira szóló meghívás. Bár még a hét elején lemondta, most mégis úgy gondolja, ott a helyük. Ne tétovázzanak, induljanak el a párjával, remekül fogják érezni magukat.

Nyilas

11.23-12.21

Bár Ön alapjában véve kiegyensúlyozott, most számos hangulat keríti hatalmába egyetlen nap leforgása alatt. Az egyik percben búskomor és menekül az emberek elől, de hamar rájön, unatkozik egyedül. Így aztán gyorsan átlendül a holtponton és azt kezdi tervezgetni, hova menjenek el együtt, ahol igazán remekül szórakozhat az egész család. Ne lepődjön meg, ha a gyermekei és a párja már nem is tudják Önt követni.

Bak

12.22-01.20

Mindig a kör közepén állni, a társaság középpontjában állni, ez az Ön mottója. Különösen a mai napon vágyik arra, hogy dicsőítsék, magasztalják, elismerjék. Szerencsére több meghívás is lapul a tarsolyában, már csak az a kérdés, hova menjenek először. Vonja be a partnerét is a választásba, elvégre fontos, hogy ő is jól érezze magát. Régi barátok, új ismeretségek, nem is kell több ahhoz, hogy igazán elemében érezze magát.

Vízöntő

01.21-02.19

A környezetében élők örömmel veszik a társaságát. De ez ne menjen a házassága, kapcsolata rovására. Mindenképpen találja meg a módját annak, hogy a párjával kettesben töltsenek el pár romantikus órát. Természetes, hogy szívesen menne el a születésnapi buliba, de ha úgy látja, partnere nem vágyik nagyobb társaságba, üljenek be inkább a moziba vagy a színházba. Vagy csak egyszerűen sétálgassanak kéz a kézben az utcákon és beszélgessenek.

Halak

02.20-03.20

Az az izgalom, mely Önt belülről feszegeti, a partnerkapcsolatára pozitív hatással lehet. Régebbi nézeteltérések, melyek nehéz súlyként nyomták a vállát, most tisztázódhatnak úgy, hogy egyetlen hangos szó sem hangzik el. Ez ráébreszti Önt arra, milyen nagy szerepet is játszik az életében a család, és milyen kevés időt fordított arra, hogy gondoskodjon a nyugalomról és a meghittségről. Megfogadja, hogy ezentúl sokkal többet fog ezen munkálkodni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!