Asztrológia

2013.02.20. 10:56

Napi horoszkóp - Szerda 2013.02.20.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A munkahelyén komoly kihívások várnak Önre, de hideg fejjel és a tudásával, tapasztalatával mindezt könnyedén leküzdheti. Foglalkozzon a kérdéssel úgy, mint legyőzhető akadály és ne úgy vágjon bele, hogy úgysem fog sikerülni. Bár minden erejére és energiájára szüksége lesz, de a nap végén elégedetten térhet haza. Otthonában meghittség, nyugalom várja, mely a mai elvégzett munka után a legnagyobb vágya.

Bika

04.21-05.21

Igazán komoly kihívásokra nem kell számítania a mai napon. Megy minden a megszokott kerékvágásban. Ez ne sarkallja arra, hogy elhanyagolja a munkáját. Miközben dolgozik, figyeljen a részletekben megbúvó buktatókra is, a felületesség most komoly hibák elkövetését eredményezheti. Egy barátja bajban van, Önhöz fordul, bár nehezen szánja rá magát. Vegye észre a segítségkérését, szívesen megnyílna, csak egy apró jelre vár Öntől.

Ikrek

05.22-06.21

Ritkán engedi, hogy a hangulata irányítsa, de a mai napon nem tud parancsolni a belső feszültségének. Valami nagyot szeretne tenni, de hiányzik a kitartás és ettől idegessé válik. Próbáljon meg apróbb lépésekben gondolkodni és azokat kidolgozni. A siker így nem maradhat el és a pozitív élmények újra erőt adnak, megnyugtatják. A bensőjét feszítő érzelmeket engedje otthonában szabadon, a partnere megértően fogadja majd az őszinteségét.

Rák

06.22-07.22

A mai napon reálisan képes felmérni a céljait és a felkínált lehetőségekkel kiválóan tud élni. Merész, de ugyanakkor nem rugaszkodik el a valóságtól. Az ilyen napok ideálisak arra, hogy tereket szőjön, hisz ezek nem lesznek nagyra törőek vagy megvalósíthatatlanok. Nyitott a másfajta gondolkodásra, képes befogadni az Ön látásmódjától teljesen eltérő véleményeket és azokat hasznosítani is.

Oroszlán

07.23-08.23

A munkahelyén minden megy, mint a karikacsapás. Sugárzik Önből a belső elégedettség, ez ideális közvetítővé emeli. Amennyiben új kolléga érkezik, Ön lehet a kapocs ahhoz, hogy beilleszkedjen. Fogadja őt előítéletek nélkül, így hamar felfedezheti az értékeit. De attól se zárkózzon el, hogy a már ismert munkatársaival magánéleti problémákról beszélgessen. Hasznosítható, megfogadható tanácsokkal tud szolgálni nekik.

Szűz

08.24-09.23

Ritkán betegeskedik, éppen ezért szervezete apró jelzéseire nem is fordít figyelmet. Most azonban ne tegye ezt. Amennyiben fáradtnak érzi magát, fáj a feje, ne habozzon felkeresni a háziorvosát. Hiába próbálná becsapni magát azzal, hogy képes dolgozni, ilyen állapotban csak hibákat vétene, melyek korrigálására aztán nem biztos, hogy lesz lehetősége. Most csak egy napot veszít, ha nem megy dolgozni, de az állását bukhatja a figyelmetlenségének köszönhetően.

[poll id="4"]

Mérleg

09.24-10.23

Kézben tartja az eseményeket és ez pozitív hatással van a munkájára. Megtalálja a közös hangot a munkatársaival és a feletteseivel. Ha vannak ötletei, elképzelései, ne habozzon ezeket nyilvánosságra hozni. Partnereket, segítőket talál ahhoz, hogy mindezeket meg is tudja valósítani. Eredményes munkája nem marad észrevétlen főnökei szemében. Bár fizetésemelést nem remélhet, de a dicséret is jól fog esni.

Skorpió

10.24-11.22

A mai napon céltáblának választják, legalábbis így érzi. Pedig csak annyi történik, hogy őszinte kritikákat kap, bár valóban némely szemrehányás nem teljesen jogos. Irigyei felnagyítják a hibáit, pártolói, támogatói viszont nem állnak ki Ön mellett. Őrizze meg a hidegvérét, ne menjen bele felesleges vitákba. Jegyezze meg, kik azok, akik most sem hagyták cserben, a mai napnak ez lehet a legnagyobb tanulsága.

Nyilas

11.23-12.21

Ha már a szakmai életében nem talál megoldandó gondokat, nézzen szét a magánéletében. Most nyugodtan megvizsgálhatja, kire is építhet a jövőben, és kik azok, akik esetleg csak azért állnak Ön mellett, mert ettől hasznot remélnek. Találjon arra is alkalmat, hogy a párjával kettesben tölthessenek pár órát. Az elmúlt időszakban sok gondot sepertek a szőnyeg alá, a mostani nyugodt napok lehetőséget nyújtanak arra, hogy higgadtan tudják átbeszélni azokat.

Bak

12.22-01.20

A hivatalos élete és az anyagi kérdések igencsak kuszának tűnhetnek első ránézésre. Bár nem kell beláthatatlan kockázatot vállalnia, azért nem árt az óvatosság. Nincs abban semmi szégyellnivaló, ha szakembertől kér segítséget, mielőtt egy komoly döntést meghoz. Arra azonban semmi szükség, hogy elhalassza ezeket a válaszokat, ha nem találna tanácsadót, hisz a megérzéseire is biztosan támaszkodhat.

Vízöntő

01.21-02.19

A csillagok hatására növekedik a beleérző képessége, de mindemellett a kritikai vénája sem nyugszik. Ezáltal ma népszerűvé válik, hisz hamar híre terjed munkatársai körében, hogy hasznos és őszinte tanácsokat osztogat még magánéleti problémákra is. Bár szívesen hallgatja meg mások gondjait, bajait, nem árt, ha megtartja azt a három lépés távolságot, melyet eddig sem szívesen lépett át.

Halak

02.20-03.20

A mai nap számos, kellemes, izgalmas és harmonikus befolyással kecsegteti. Különösen akkor fogja ezt érzékelni, ha képes az élet napos oldalán állni. De miért is ne tenné, hisz most már jönnie kell a tavasznak. Engedje hát, hogy ezek a kedves, újat hozó események átvegyék az uralmat a napján és irányítsák kicsit az életét. Nem is olyan nagy baj, ha néha ennyit enged a gyeplőn és nem arra törekszik, hogy semmi ne történjen ok nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!