Asztrológia

2013.01.11. 10:15

Napi horoszkóp - péntek 2013.01.11.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Ma hajlamos bizonyos problémák felett átlépni csak azért, hogy a munkahelyén megőrizze a nyugodt légkört. Ennek érdekében kerül minden konfliktust, az ezzel a veszéllyel járó beszélgetéseket gyorsan rövidre zárja. Sokkal célravezetőbb lenne, a kellemetlenségeket a nevükön nevezni, mint a szőnyeg alá seperni. Keressen a tárgyaló partnerével közös nevezőt és annak mentén oldják meg a gondokat.

Bika

04.21-05.21

Szembesülnie kell a ténnyel, hogy az Ön befolyásának is vannak határai. A mai nap második felében a saját bőrén tapasztalja meg, hogy bizony a világ összes hatalma nem az Ön kezében lapul. Talán a főnöke emlékezteti erre, de lehet, hogy egy kellemetlen hír kapcsán kell erre ráébrednie. Emiatt ne lógassa a fejét, bizony néha nem árt, ha kirángatják Önt az álomvilágából és arra kényszerítik, vegye észre a környezetében élők igényeit is.

Ikrek

05.22-06.21

A mai nap még bármi is lehet. A munkahelyén minden a megszokott menetben folyik, ám otthonában meglepetés várja. Hogy a partnere révén a mennyben vagy a pokolban találja magát pusztán az Ön megértésén fog múlni. Mivel az utóbbi időben számos új emberrel került kapcsolatba, komoly féltékenységet ébresztett kedvesében. Ha képes türelemmel és megértéssel végighallgatni a problémáját és a kételyeit eloszlatni, megalapozza a hosszú távú boldogságukat. Amennyiben a kitörésére Ön is ingerülten reagál, nem kizárt a szakítás, válás sem.

Rák

06.22-07.22

Ma az érzelmek irányítják a napját. Egy új ismeretség gazdag élmények forrása lehet, amennyiben nyíltan és őszintén, minden érdek nélkül vág bele a kapcsolatba. A kezdőd barátság elnyomott érzéseket hoz felszínre. Régen beszélgetett már valakivel igazán felszabadultan szenvedélyről, másoktól való függésről, vagy az elválás okozta fájdalmakról, de most erre lehetősége nyílik. Ha képes kibeszélni magából a régi sebeket, végre az érzelmi élete is új mederbe terelődhet.

Oroszlán

07.23-08.23

Szeretné ezt a napot élvezni? Mi más lenne erre a válasz, mint egy igen. Nincs más dolga, mint a munkahelyén a lehető legkevesebb energiát felhasználni, hogy hazaérve is maradjon ereje arra, hogy egy régi álmát megvalósítsa, melyet eddig nem igazán vett komolyan. Vagy engedjen meg magának néhány önfeledt órát a partnerével, menjenek el kettesben kikapcsolódni. Remekül fogják érezni magukat, képesek lesznek önfeledten csak egymásra figyelni.

Szűz

08.24-09.23

A mai napon ne nyomja el az érzéseit és ne tartsa magában a véleményét. Mondja ki bátran azt, ami először az eszébe jut, ami a szívét nyomja. Különösen a délutáni és az esti órákban adjon hangot az érzelmeinek, még ha ez a partneréből meglepetést vált is ki. Ilyen nyíltan és őszintén már régen beszélgettek, de ezzel egyúttal új irányt is szabhatnak a kapcsolatuknak, melyben az érzések feltárása sokkal nagyobb szerephez jut.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24-10.23

Úgy ébred, hogy szerelmes. Nem másba, az életbe. Minden emberrel megtalálja a közös hangot azáltal, hogy minden rosszindulat nélkül közelít feléjük. Este romantikus órákat tölthet a partnerével és ez feltölti energiával és életigenléssel. De az sem kizárt, hogy magának szerez pár boldog percet azáltal, hogy vásárolni megy. Most nem azt nézi, hogy mit bír el a pénztárcája, vagy van-e értelme, egyszerűen csak keresi a szépet.

Skorpió

10.24-11.22

A szellemi munka most igazán nem esik a nehezére. Könnyedén tanul új dolgokat, egy régóta maga előtt tologatott problémát old meg játszi könnyedséggel, esetleg kitűnő előadást rögtönöz, mert elfelejtett felkészülni. De a mai nap kiválóan alkalmas új célok kitűzésére, szerződések megkötésére. Kiválóan tud érvelni és az érdekeit azáltal érvényesíteni, hogy tisztán és egyértelműen fogalmazza meg azokat.

Nyilas

11.23-12.21

Kedves legyen, vagy mindenképpen juttassa érvényre az akaratát? Mindennapi szituációkban kell feltennie magának ezt a kérdést. El kell döntenie, hogy a békére való törekvését helyezze előtérbe vagy törekedjen olyan egészséges középút megtalálására, mely csorbítja a másik fél elképzeléseit és az Önét helyezi előtérbe. Mutasson hajlamot ez utóbbira, de anélkül, hogy a legegyszerűbb megoldásban kiegyeznek.

Bak

12.22-01.20

Az otthonában támadt kisebb vihar rányomja a bélyegét a napjára. Munkahelyén ideges, de szerencsére Ön is érzi, a legjobb, ha kerüli a kollégákat. A teendők végeztével nem vágyik haza, próbálja húzni az időt. Nem is olyan egyszerű azonban a semmittevés. Nem találja sehol a helyét, céltalanul bolyong csak az utcán, a bevásárlóközpontban. Szeretné magát feldobni valamivel, de nem is olyan egyszerű ezt megtalálni. Elgondolkodott azon, hogy új hobbit keressen, vagy részt vegyen egy jótékonysági szervezet munkájában?

Vízöntő

01.21-02.19

A mai napon hiába is akarná, nem tudja az érzelmeit és az érzéseit elnyomni. Begyűrűzik a munkájába, ha másképpen nem is azáltal, hogy a beszélgetésekbe személyes élményeit is beleszövi. Mesél a vágyairól és szívesen meghallgatja a másik félét is. Mindez olyan új síkra terelheti az eddig szigorúan üzleti, hivatalos kapcsolatait, melyek még Önt is meglepik. Eddig az asztal túlsó oldalán ülőpartnerében nem fedezte fel az embert, pedig bizony ő is ugyanazokkal a gondokkal küzd, mint Ön.

Halak

02.20-03.20

Míg délelőtt ég a keze alatt a munka, délutánra teljesen kimerül. Nem vágyik másra, csak pihenésre és kényeztetésre. Ha most új feladattal bízzák meg, bosszúsan reagál, nem is lenne köszönet a munkájában. Próbáljon meg haladékot kérni és mielőbb kiszabadulni. Mi tehetné most boldoggá? Egy könnyed séta a közeli parkban vagy egy kis beszélgetés a barátnőjével? Ne habozzon, találja fel magát, és engedjen mindennemű kísértésnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!