Asztrológia

2013.01.28. 09:00

Napi horoszkóp – Hétfő 2013.01.28.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A problémákból és a hétköznapi kellemetlenségekből felhalmozódott hegy nem akar a nap folyamán kisebbé válni. Legyen kitartó és a figyelmét összpontosítsa a fontos elintéznivalókra, ellenkező esetben komoly hátrányok érhetik. Gondolja át, mely feladatok viszik közelebb céljai eléréséhez és, melyek azok, melyek későbbre halasztása nem fog komolyabb károkat okozni. Amennyiben sikerül ezt a fonalat felvenni, sikerül a napját eredményesen zárnia.

Bika

04.21-05.21

A munkahelyén, a mai napon minden úgy halad, ahogyan az a legszebb álmaiban szokott szerepelni. A hetek óta megoldatlan problémák egyszerűen elillannak és a nehézségeket könnyedén leküzdi. Ne tegye ez azonban önteltté és maradjon igazságos a kollégáival szemben. Ne kezdjen új feladatokba, koncentráljon sokkal inkább arra, hogy a folyamatokban lévőket lezárhassa. Ezáltal felszabadultnak érezheti magát a nap végén.

Ikrek

05.22-06.21

Amit ma megkövetelnének Öntől, meghaladja az erejét és a képességeit. Amennyiben eddig is maximálisan teljesített a munkahelyén, egy most bevállalt feladat már komolyan veszélyeztetné az egészségét. Ne legyen félénk, bátran jelezze a felettesei felé, hogy ezt a munkát most nem tudja megoldani. Megértésre fog találni náluk, ha a problémáját őszintén feltárja, és emberi hangon adja elő, kerülve a színpadias előadást.

Rák

06.22-07.22

Ne csodálkozzon, ha kicsit gyengének érzi magát, rossz a közérzete. Ne ellenkezzen a teste jelzéseivel, fogadja el, hogy a mai napon bizony nincs a csúcson. El fog jönni az idő, amikor újra a régi önmaga lesz, de ez nem a mai napon fog bekövetkezni. Arra törekedjen, hogy a hangulatából eredő idegességet ne a kollégáin, és főleg ne a felettesein vezesse le. Amennyiben nem tudja hivatalos ügyeit elhalasztani, mindenképpen számoljon el százig, mielőtt az ügyintézővel beszél.

Oroszlán

07.23-08.23

Hajlamos a mai napon könnyelműen bánni a pénzzel. Ez elsősorban abban nyilvánul meg, hogy felesleges dolgokat vásárol, akár azon az áron, hogy eladósodik. Ráadásul nem elég körültekintő, így könnyen előfordulhat, hogy jóval több pénzt ad ki, mint az indokolt lenne. Ezért, ha teheti, kerülje az olyan helyzeteket, amik elcsábítanák, a bevásárlást halassza későbbre és munka után inkább siessen haza.

Szűz

08.24-09.23

A munkahelyén ma egyszerűen megállíthatatlan. Most nincs az a probléma, melyet ne tudna megoldani, legyen az valami új, vagy régóta halogatott. Ez a hatékonyság ne csak arra ösztönözze, hogy teszi a dolgát, hanem szakítson arra is időt, hogy a terveit újraértékelje, újra rangsorolja azokat. Most meghozott döntései letisztultak, így egyértelmű irányt tud adni Önnek abban, Merre is halad az élete.

[poll id="4"]

Mérleg

09.24-10.23

A mai napon meglepi a környezetében élőket azzal, hogy az Önt érő kihívásokra lényegesen erőteljesebben reagál, mint szokott. Elképzelhető, hogy a változékony időjárás okozza ezt a feszültséget, de az sem kizárt, hogy a kialvatlanság miatt ingerültebb. Mindenesetre nem azt a megszokott nyugalmat árasztja, melyért oly nagyra értékelik Önt. Szakítson időt az est folyamán arra, hogy a megbántott személyektől bocsánatot kérjen.

Skorpió

10.24-11.22

Nem hagyja, hogy bármi elrontsa a kedvét, csak az a cél motiválja, hogy jól érezze magát. Bármibe fog, túlzásokba esik. Órákig képes vásárolgatni, holott máskor még öt percet sem képes egy üzletben eltölteni. Ha mindeközben megéhezik, könnyen gyomorrontáshoz vezet, amit elfogyaszt, ha pedig a barátaival szórakozni megy, megeshet, hogy a holnapi nap nehéz lesz. Ez a fajta viselkedés hosszabb távon komoly károkat okozhat, így igyekezzék megfékezni a vágyait.

Nyilas

11.23-12.21

A mai nap elsősorban a környezetével folytatott párbeszédek miatt marad emlékezetes. A csillagoknak és természetesen a tehetségének köszönhetően képes a véleményét egyértelműen és mások számára is érthetően szavakba önteni. Ha továbbképzésben gondolkodik, itt a remek alkalom, hogy utánajárjon, hol érdemes tanulni. A túlzott népszerűségnek azonban komoly ára lehet. Ha minden kihívásnak meg kíván felelni, a teste hamar jelzéseket fog küldeni, hogy fékezzen.

Bak

12.22-01.20

Ha képes elszakadni a megszokásaitól, közelebb kerülhet a céljaihoz. A munkájában komoly sikereket érhet el, ha nyitott az újításokra. Ezzel egyúttal olyan munkatársaiban is támaszra lelhet, akik eddig akadályokat gördítetek a sikerei útjába. A magánéletében is új ismeretségek köszönhetnek be, ha képes spontán viselkedni. Lepje hát meg a környezetét és önmagát is. És ha már változatosság, ideje az egészsége érdekében is új utakat kipróbálni, például egy egzotikus fogyókúrát.

Vízöntő

01.21-02.19

Remek formában van és ez természetesen a kisugárzásán is látszik. Képes embereket a saját érdekében úgy motiválni, hogy azonosuljanak az Ön elképzeléseivel. Mindezt annak is köszönheti, hogy a mai napon tisztán látja, mik a céljai és ezeket képes egyértelműen megfogalmazni. Ne használja azonban ki a munkatársait azzal, hogy akár a saját érdekeiket is háttérbe szorítsák az Ön érdekében.

Halak

02.20-03.20

Az a belső nyugalom, melyet oly régóta keresett, végre rátalált Önre. Ezáltal erőt, magabiztosságot sugároz a környezete felé. És mint minden sikeresnek látszó ember, egy idő után be is vonzza a sikert. Népszerű lesz a kollégái körében és nem csak azért, mert kiváló tanácsokkal szolgál, de megkeresik azért is, hogy elsimítsa a kialakuló feszültségeket és a nézeteltérésekben igazságot szolgáltasson. Ez pedig az a feladat, amelyet a lehető legszívesebben csinál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!