Életstílus

2010.07.02. 06:28

Napi horoszkóp - péntek

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.

Mozgalmas napra számíthat ma a Kos jegy szülöttje. Vagy meghívják, vagy egészen véletlenül vesz részt egy társasági összejövetelen, amely Önt komoly, hasznot hozó kapcsolatokhoz juttatja. Ez a keret nagyon is megfelel az életről alkotott saját elképzeléseinek. De ne hagyja, hogy a név és a rang fénye túlságosan nagy benyomást gyakoroljon Önre! Hiszen tudja jól, hogy mindenütt csak vízzel főznek.

Bika 04.21.-05.21.

Most az Ön térfelén pattog a labda, és mindenki csak arra vár, hogy vajon mihez is kezd vele. A tetszetős cselek helyett azonban egy jó átadásra volna most szüksége. Ez azt jelenti, hogy nem kellene mindenféle kerülő utakat kipróbálnia, hiszen a megoldás ennél sokkal kézenfekvőbb. Legyen résen, mert a bíró éberen figyeli a játékot, és azonnal a sípjába fúj, ha bármiféle szabálytalanságot észlel.

Ikrek 05.21.-06.21.

Ha ma elkészíti az elmúlt hónap mérlegét, Ön is megállapíthatja, hogy a nehézségek ellenére bizony előrehaladt! Végül is gyakran éppen a nehézségek adnak Önnek ösztönzést a legnagyobb tettekre. Mindennek meg van tehát a jó oldala. Itt az ideje, hogy lassan a nyaralásra is gondoljon. Aki még nem pihente ki magát, vegyen ki saját érdekébe néhány nap szabadságot – méghozzá a leghamarabb.

Rák 06.22.-07.22.

Ez a nap végre sikerekkel halmozhatja el az alkotótevékenységet folytató Rák szülötteket. Képességeiket akadálytalanul kifejthetik, nyilvános elismerésre is számíthatnak, és egyre hatékonyabban végzik feladataikat. A magányos Rákoknak jó lehet ez a nap a párválasztásra, ismerkedésre, míg a hűtlen természetűeknek izgalmas kalandra lehet kilátásuk. Azért nem árt az óvatosság, és a tapintat.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ön mindig megbízható jó barátnak bizonyul, ha környezetében valakinek segítségre van szüksége. Még áldozatokra is képes, ha ezzel kihúzhat valakit a bajból. Ám az óvatosság ilyenkor sem árt. Az Oroszlánt ugyanis sokan kihasználják, mert tuják róla, hogy nem utasítja vissza még a legszemtelenebb kérést sem. Ezzel olyan terheket vesz a vállára, amelyeket nem Önnek kellene cipelnie. Legyen óvatos, az sosem árt.

Szűz 08.24.-09.23.

A sok izgalom és rohanás után végre itt az ideje egy kis pihenésnek. Az elmúlt hónapok nem adtak lehetőséget a kikapcsolódásra, de végül ismét beigazolódott: az élet mindig kárpótol mindenért. Ideje nagy részét ismét a családjával tudja tölteni, a családi kör melegségét érezve pedig ismét legyőzhetetlennek érzi magát, és tudja: nélkülük sehol sem lenne. Tartsa meg ezt a jó kapcsolatot velük, hiszen ők adják a motivációt, amiből építkezhet. Figyeljen oda rájuk és becsülje meg őket!

Mérleg 09.24.-10.23.

Ilyen eredményes nap után lehet annyira gavallér, hogy meghívja kedvesét egy gyertyafényes vacsorára. Válasszon egy csendes, hangulatos kisvendéglőt, ahol ráadásul kitűnően főznek. Partnere is ezt szereti, méghozzá nagyon. Miközben szerelmesen üldögélnek egy félreeső asztalnál, egyikőjük elkezdi a nagy vallomást, a nagy beszélgetést… Szeretnék, ha minél tovább tartana ez az este.

Skorpió 10.24.-11.22.

A nyár a fesztiválok időszaka is. Rá fér Önre már a fesztiválok szabados hangulata, szüksége van már az effajta seregszemlére. Kivételesen ne Ön szervezzen, ne Ön álljon a középpontban, hagyja másra a munka nehezebbik részét. Egész évben dolgozott, most már itt az ideje a pihenésnek. Hagyjon mást is érvényesülni! Engedje, hogy ajánlatokkal vegyék körül, és ne kelljen semmit sem intéznie. Viszont most kerülje a kártya- és szerencsejátékokat, nem áll jól a szénája ezen a téren.

Nyilas 11.23.-12.21.

Ha felírná egy darab papírra, hogy mire, mennyi pénzt ad ki, nem kellene folyton azon agyalnia, hogy hová tűnik el nyomtalanul a pénze. Most nem alkalmas a bolygóállás arra, hogy a zavarosban halásszon, ezért csak olyan üzletekbe menjen bele, amely tisztességes és legális. A pénzt viszont egy kicsit jobban kellene fognia, ez tény! Ha felbukkan egy régi szerelme a láthatáron, ne omoljon azonnal a karjaiba!

Bak 12.22.-01.20.

Új emberekkel, új partnerekkel kerül kapcsolatba ezen a napon. Mindez egyben azt is jelenti, hogy alapvetően megváltozik az Önt körülvevő fizikai környezet. Minderre pedig éppen akkor került sor, amikor úgy érezte, lehetőségeinek határára érkezett, nincs már több tartaléka, nem képes megújulni. Ugyanakkor annak is tudatában van, hogy szellemi tartalékai szinte végtelenek. Ez nem véletlenül történt így.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Ne törődjön vele, ha barátai azzal „vádolják” meg, hogy túlságosan sokat foglalkozik mostanában a lelki problémákkal. Jobb tisztában lennie önmagával és persze környezetével, hiszen akkor aligha érhetik csalódások. Ma ne foglalkozzon pénzügyekkel, mert a csillagok nem támogatják ez irányú erőfeszítéseit. Legfeljebb készítsen elő egy fontos anyagi természetű lépést, hogy ne érjék meglepetések a későbbiekben.

Halak 02.20.-03.20.

Lehet, hogy nem történt semmi különleges, ám mégis kezd visszatérni az életkedve. Újra a régi. Mosolyog, vidám, és elégedett. Ezzel a magatartással pedig vonzza az embereket, és nincs Ön előtt akadály. Talán mindez azért van, mert tisztázódott a helyzete? Előfordulhat, hogy őszinte kérdésekre őszinte választ kapott, és kiderült, hogy csak rosszul látta a helyzetet? Bárhogy is legyen, csak így tovább, folyamatban van a siker!


</script>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!