Vízilabda

2019.08.12. 11:50

Magyar győzelemmel zárult a IV. Mento vízilabda kupa

2019. augusztus 10-én véget ért a IV. MENTO kupa, a PannErgy-MVLC-Miskolc vízilabda csapatának győzelmével.

„Kettős örömérzet fogalmazódik meg bennem, elsősorban látom a hatalmas változást, hogy ez a korosztály fél év alatt mennyit fejlődött, másodsorban sikerült ez a kupát három olyan ellenféllel szemben megnyernünk, akik hazájuk bajnokságaiban élcsapatnak vagy bajnoknak számítanak. Köszönöm a Mento Kft. folyamatos támogatását, hogy immár a 4. alkalommal megrendezésre kerülhetett a MENTO kupa. Megköszönöm a Miskolctapolcai Strandfürdő támogatását és munkáját, mely a torna magas szintű megrendezését tette lehetővé.

A PannErgy-MVLC-Miskolc utánpótlás csapatait egy nagyon jól képzett edzői stáb irányítja. Kis István, Csányi Róbert, Popovics Miklós és Csányi Márk remek munkát végeznek. Ez a torna nagyon jó gyakorlás és tapasztalatszerzés a számukra a 2019. augusztus 22-25 között lejátszásra kerülő kvalifikációs torna szempontjából.

A nagy meleg ellenére szép számú közönség szurkolta végig a mérkőzéseket, ami igazi lendületet adott a csapatoknak. Klubunk minden kategóriában a legjobb szintre törekszik.

Gratulálok a torna minden résztvevőjének! Hajrá MVLC!”– fogalmazta meg Bachner András.

A kupa eredményei:

1. hely: PannErgy-MVLC-Miskolc

2. hely: VK Vojvodina

3. hely: A.C.S. Prograss Oradea

4. hely: SK Hornets Kosice

A kupán a legjobb játékos címet Miletic Marko (VK Vojvodina), és a legjobb kapus címet Karsai Kristóf (PannErgy-MVLC-Miskolc) kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!