Kultúra

2013.04.14. 13:59

Crazy FM interjú: Jay Lumen

A héten Jay Lumen a remek magyar dj /producer volt a Crazy FM - Happyend Mix műsor és Szabi vendége a 88,7-en!

A héten Jay Lumen a remek magyar dj /producer volt a Crazy FM - Happyend Mix műsor és Szabi vendége a 88,7-en! Szabi: Hogyan telt az eddig az idei év

Jay Lumen: Leginkább munkával,amit nem is bánok hiszen elmondhatom,hogy a zenének élek már elég rég óta.Dübörög a stúdiózás is,és sokat vagyok/voltam persze úton az elmult 4 hónapban és leszek is hiszen Skócia, Anglia, Németország, Ukrajna, Franciaország, Spanyolország, Hollandia, Belgium, Egyesült Államok, Kanada, és India, de tervben van meg még rengeteg, amik kapásból nem jutnak eszembe. De jó néhány hazai partyn is fel fogok lépni,mint például április.20-án a Hyperspacen.

Szabi: Beszéljünk picit a zenékről,idén milyen megjelenések voltak?

Jay Lumen:Folyamatosan stúdiózom,ha pedig jön az ihlet neki is állok az aktuális zenének.

Nos, januárban jött kis az első 2013-as kislemezem a Great Stuff gondozásában,és ami a Beatport Top10-ében szerepelt a 1. helyen.Majd februárban a 100% Pure-nál volt a következő EP megjelenés.Ami pedig aktuális és nagyon büszke vagyok rá az a Spin Like Fire track ami szintén a Beatporton landolt,méghozzá a techno top 100 chart harmadik helyéig kúszta fel magát,valamit a tech-house chartban a 7.lett!

Szabi: Több komoly clubban is felléptél már életedben picit mesélj,milyen egy Privilage vagy egy Elrow, Barcelonában?

Jay Lumen: Az El Row egy fantasztikus klub. Vasárnaponként képes összehozni több mint 2500 embert. Az egész team csupa profi emberből áll. Minden ott dolgozó elégedett, nyoma sincs az erőlködésnek, és ez nagyon fontos a buli valamint a közönség számára! Remek a technika a látvány és minden ami egy komoly partyhoz szükséges. Ibiza szintén kellemes helyszín,és idén nyáron szintén lesz kint fellépésem,de ahol eddig játszottam az is nagyon jó emlékként marad bennem! A Privilage képes arra,hogy egy party alkalmával akár 12 ezer embernek is nyújtson sok sok élményt! Egyszóval nagyon jó a "Fehér Szigeten" lenni és játszani.

Szabi: Köszi az interjút Jay,és további sok sikereket!

Jay Lumen: Én is köszi Szabi és Hajrá Crazy FM!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!