Ajándékozás

2019.12.13. 10:00

Sokan támogatták, sok adományt gyűjtöttek

Hajdu Viktorné Adrienn és támogatói négyautónyi ajándékkal érkeztek a kórházba.

Bájer Máté

Balról: Dobai Tiborné, Hajdu Viktorné adományozó és férje az átadáson

Fotó: Ádám János

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy egy lelkes adományozó­csapat szeretné felvidítani ajándékaikkal a GYEK onkológiai osztályának betegeit. Hétfőn délután érkeztek meg az intézménybe édességekkel, mesekönyvekkel és más szükséges holmikkal.

– Szerencsére nagyon sok támogatóm volt, civilek és vállalkozók egyaránt – írók és zenekarok is az ügy mellé álltak – mesélte lapunknak Hajdu Viktorné Adrienn, aki korábban Hétköznapi Hősök felhívásunkban is szerepelt, és aki immár a második ajándékozást szervezte a kis betegek részére. – Az adomány közt voltak mesekönyvek, CD-k, kifestők, takarók, édesség, gyümölcs, homoktövisvelő. Hangsúlyt fektettünk a szülői konyha feltöltésére is: vittünk teát, kakaóport, müzlit, citromlevet, lekvárokat, mézet, különböző konzerveket. Sikerült nagyon sok toalettpapírt és nedves törlőkendőt is összegyűjteni, amiből tartalékolhat az osztály.

Hajdu Viktorné szerint, hála az összefogásnak, továbbra is érkeznek az adományok, így karácsony előtt minden bizonnyal még egyszer ellátogat majd a GYEK-be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!