Asztrológia

2012.08.14. 10:21

Horoszkóp kedd

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Hajlik arra, hogy amikor kockáztat, teljes energiáját és pénzét egyetlen célba vesse be, mint egy ló, szemellenzőt kötve önmaga elé. Ha az eredeti cél helyes volt, az ilyen bátor, kockáztatatás segítheti a sikert, de ha a célt rosszul választotta meg, kevés az esélye, hogy súlyos veszteségek nélkül megússza. Már csak az a kérdés, hogy a veszteségeket hogyan tudja feldolgozni, és a siker mennyire száll a fejébe.

Bika

04.21-05.21

Mintha csak péntek tizenharmadika lenne. Valahogy még a ceruza is rosszul áll a kezében, minden a visszájára fordul, semmi nem sikerül. A legegyszerűbb feladatok megoldása is keményen igénybe veszik a türelmét és a képességeit. Vannak napok, amiknek végeztét örömünneppel zárjuk, ez a mai egy ilyen az Ön életében. Kerüljön minden veszélyes szituációt, és este azzal a tudattal térhet nyugovóra, hogy szerencsésen túlélte ezt a keddet.

Ikrek

05.22-06.21

Az asszisztens másfél órát késik a munkahelyéről. A főnök megkérdezi: „Mit tudna felhozni a mentségére?” „Gyereket várok igazgató úr.” „Mikorra várja?” „Mához kilenc hónapra.” Ön is úgy viselkedik mostanában, mint az említett asszisztens. Azt hiszi, vicces érvekkel meg lehet győzni a hitelezőket. Hát nem lehet! Kérjen időbeli haladékot, és emelje meg a fizetendő kamatot. Még mindig jobb, mint véglegesen elveszíteni a becsületét.

Rák

06.22-07.22

Nem sokban különbözik a tegnapi naptól a mai. Tulajdonképpen nem történik semmi különös vagy szokatlan, így semmi jó vagy rossz. Ma nyugodtan intézheti az ügyeit, de ne számítson egetverő eredményekre, sikerekre meg végképp ne várjon. Elégedjen meg azzal, hogy a kisebb gondjai megoldódni látszanak. Talán csak egyvalami tudja felrázni a már-már unalomba torkolló napot: egy telefon. Tőle.

Oroszlán

07.23-08.23

Az az érzése, hogy a környezete nem ismeri fel Önben az egyre határozottabban megmutatkozó képességeket. Ez borzasztóan bántja és elkeseríti. Beskatulyázták, leírták, de ezt a helyzetet ne vegye szó nélkül tudomásul. Ha továbbra is ilyen elszántan veti bele magát a küzdelembe, ha a jövőben is ilyen nagyszerű kezdeményezéseket indít az útjára, nem kétséges, hogy hamarosan megváltozik a véleményük.

Szűz

08.24-09.23

Alkotómunkáját egészen kivételes pozitív fényszögek is erősíthetik. Éljen az alkalommal és igyekezzen a javára fordítani a most kínálkozó lehetőséget. Anyagi helyzetében is kedvező változások várhatóak. Pénzbefektetésekre, üzleti spekulációkra is kiválóan alkalmas ez a nap. Ne szalassza hát el a kínálkozó lehetőséget, ragadja üstökön a szerencséjét. Persze azon képességét, hogy mindenben észreveszi a buktatókat, most is használja ki.

Mérleg

09.24-10.23

Ne mondja azt, hogy már megint unatkozik, mert ez nem igaz. A folyamatos elégedetlenkedés lassan a környezetében is ellenszenvet vált ki. Azért, mert nem jár minden este színházba, vacsorázni, koncertre vagy táncolni, még eltöltheti az estét mozgalmasan. Gondoljon a többiekre is. Nem bírják úgy a gyűrődést, mint Ön. Legyen belátó, és érje be annyival, amennyi adatik. Másnak még ennyi sem jut, mégsem panaszkodik.

Skorpió

10.24-11.22

Örüljön ennek a napnak! Túl azon, hogy kellemes, derűs, még szerencsét is hozhat Önnek. Amennyiben nem keresi magának a bajt szántszándékkal, akkor elképzelései valóra válhatnak. Ha sportol, kiváló eredményeket érhet el, megdöntheti saját csúcsait. De nemcsak a sportban, hanem az élet számos területén lépheti át eddig legyőzhetetlennek hitt korlátait. Energiáit fordítsa hasznos dolgokra, kamatoztassa a szerencsés bolygóállást.

Nyilas

11.23-12.21

Az utóbbi időben nincs megelégedve mindennel. Ha önmagába tekintve keresi ennek az okát, nem látja, hogy akár Ön s okozhatja ezt? Nem érne el több sikert, ha önmegvalósítási képességét helyezné inkább előtérbe és a kiutat keresné, nem a kudarcok okait és okozóit? Előbbre jutna, ha átlépne a sérelmeken és újra önmaga felé irányítaná a figyelmét. Ha önös érdekeit szem előtt tartva haladna az úton, rosszakarói nem tudnák letéríteni.

Bak

12.22-01.20

Egy olyan okiratot írt alá kapkodásból, figyelmetlenségből, amelyen nem olvasott el alaposan és figyelmesen. Nem a halálos ítélete ugyan, de mindenesetre kellemetlenségek okozójává válik. Nagy szerencse kell hozzá, hogy súlyosabb anyagi következmények nélkül megússza. Ügyvéd ismerőse segítségét ne restellje igénybe venni. Estére szervezzen magának programot, ne maradjon egyedül a négy fal között.

Vízöntő

01.21-02.19

Még augusztus közepén is minden alkalmat megragad, hogy képességeit kamatoztatni tudja. Szerencséje van, mert erre adódik is lehetősége. Sőt, még arra is, hogy teljesen önállóan dönthessen egy nagy horderejű dologban. Talán a holdra reagál érzékenyebben, mert hangulata csapong. Partnere még akkor sincs könnyű helyzetben, ha mindenben enged, mert az áprilisi időjárás sem lehet annyira szeszélyes, mint az Ön hangulatváltozásai.

Halak

02.20-03.20

Munkájában ma elmarad a megérdemelt elismerés. Magánéletében viszont szeretetet és kényeztetést tapasztal, talán kissé túlzott mértékben is. Mindenesetre fonák dolog lenne ma nagyobb kérdésekkel és új javaslatokkal előhozakodnia. Sikerei így könnyen az ellentétükbe fordulhatnak. Ne most akarja megvalósítani a terveit, most csak a legszükségesebb dolgokra koncentráljon. Ne kockáztasson, hogy olyan esélyek úsznak el, melyeket máskor könnyedén kihasználhatna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!