Helyi közélet

2012.09.05. 16:19

Két utca is aszfaltos lett a 2-es körzetben

Miskolc - Két útfelújítás is befejeződött a napokban Takács Gábor (Fidesz) önkormányzati képviselő körzetében. Martinkertvárosban a Tavirózsa utcát aszfaltozták közel 400 méteren, míg Szirmán a Kassai Kajos utcán végeztek hasonló munkálatokat. A közeljövőben pedig a szirmai Babits Mihály utcát kátyúzzák majd.

Miskolc - Két útfelújítás is befejeződött a napokban Takács Gábor (Fidesz) önkormányzati képviselő körzetében. Martinkertvárosban a Tavirózsa utcát aszfaltozták közel 400 méteren, míg Szirmán a Kassai Kajos utcán végeztek hasonló munkálatokat. A közeljövőben pedig a szirmai Babits Mihály utcát kátyúzzák majd.Az áprilisban – időközi választáson – megválasztott képviselő szerdán sajtótájékoztatón mondta el, hogy eddig közel 3 millió forintot költött ezekre a beruházásokra képviselői alapjából.

Azt is megtudtuk, hogy a komolyabb infrastruktúra fejlesztéseket tavasszal kezdik el, remélhetőleg – fogalmazott a képviselő – akkor nagyobb összeget fordíthat a két település fejlesztésére.

Arról is beszélt, hogy jelenleg a csapadékvíz elvezetéséhez szükséges munkálatokat is végeznek körzetében. Kiemelte: sok pótlni való van a két településen, de bízik abban, hogy a városvezetés partner lesz abban, hogy a szükséges fejlesztéseket elvégezhesse, a körzetét fejleszthesse.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában