Tokaj hírei

2018.08.29. 15:25

Szerelem és intrika – Monte Cristo a Fesztiválkatlanban

Tokaj - A világhírű történet – túl a századik elő­adáson – most Tokajban látható majd.

Tokaj - A világhírű történet – túl a századik elő­adáson – most Tokajban látható majd.

Dumas klasszikus műve a Monte Cristo grófja, ezúttal musical formájában, csodálatos dalok és remek tánckoreográfiák kíséretben kel életre 2018. augusztus 31-én, pénteken este 8 órai kezdettel a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán.

Mesébe illő szabadulás után

Edmond Dantèst megfosztották a szerelmétől, hosszú éveken át nyomorúságos körülmények között élt a börtönben.

Vajon miről álmodozik az idő fogságában? És mit tesz egy mesébe illő szabadulás után?

Mindez kiderül Gubik Petra, Vastag Tamás főbb szereplésével, a címszerepben Szomor Györggyel, aki egyben az előadás rendezője is.

Pozsgai Zsolt és Szomor György nyolc évet készült erre a musicalre. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély – Dumas örök érvényű regénye új formában kelt életre a Békéscsabai Jókai Színház színpadán 2011-ben. Azóta meghódította a hazai és a határon túli színházak közönségét, sikermusicallé vált, és immár túl van a 100. előadáson.

„Maguk az emberi sorsok a legérdekesebbek a történetben. Én mit tennék ebben a helyzetben? Nagyon könnyű azt mondani, hogy természetesen megbocsátanék. Akinek így tönkreteszik az életét, az az igazi próbatétel!” – ezt írja Szomor György, aki nemcsak írta a dalokat, hanem rendezte is és a főszerepet is eljátszotta.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!