Tokaj hírei

2010.11.18. 09:16

Jótékonysági bál Tokajban

<p>Tokaj - százan töltötték meg a Tokaji II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Művészeti Alap iskola auláját, döntően szülők, hogy részt vegyenek az 2010. évi jótékonysági bálon.</p>

A bált megtisztelték a tagintézményekbe járó szülők és az illetékes polgármesterek is. A talp alá valót egy kiváló zenekar szolgáltatta, amely lehetővé tette, hogy a résztvevők beszélgetni is tudjanak a táncon kívül. De mindezt megelőzte a Művészeti Iskola fellépő növendékei, akiket lelkes tapssal köszöntött a közönség, produkciójuk után. Volt ebben néptánctól kezdve, citerazenekari fellépés – és nem hiányozhatott a szintetizátorosok grandiózus előadása sem.
A megjelenteket Bányai Éva igazgatónő köszöntötte, aki többet között kitért arra, hogy a befolyó összegekből milyen munkálatokat szoktak elvégezni, amit már az önkormányzati költségvetés nem bír finanszírozni. A bevételt még tombolával is igyekeztek fokozni, úgy a szülők, mint a vállalkozások is adakoztak. Nevük mindenkinek ismerté válhatott, mert egy kivetítőn keresztül folyamatosan olvashatók voltak a közönség számára.
Nem szabad elfeledkezni az étkekről sem, ami mindenkinek elnyerte a tetszését, s a Márton-napi libasült is felkerült az asztalra, mindhárom fogást, a Mádi Kúria, kastélyszálló biztosította szponzoráció révén. 
Ennek a bálnak, túl a jótékonyságon volt még egy másik célja is. Mégpedig közelebb hozni az embereket egymáshoz Tokajban, hogy ne csak az utcán, a postán, stb. találkozzanak, hanem legyen egy oldottabb együttlét, amit az iskola generál.
A jó hangulatú mulatság éjjel három óráig tartott, amelyből nem maradhatott ki a tánc sem.
Az utóirat nyomán, meg kell emlékezni a közreműködő tanárokról, a műsort szolgáltató, a vendégeket kiszolgáló gyerekekről, a technikai személyzetről.
- M. J. -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!