A járdára lökte gyermekeit, hogy ne üssék el őket

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Sajószöged – Január 4-én 17 óra 30 perc körül egy férfi és két gyermeke akart átkelni a Sajószöged, Ady Endre úton lévő gyalogátkelőhelyen, amikor egy autós nem adott elsőbbséget és elsodorta a férfit.

A férfi még az ütközés előtt észlelte, hogy az autó nem fog számukra elsőbbséget adni, így két (13 és 14 éves) gyermekét a járdára lökte, ezért a jármű “csak” őt sodorta el.

A baleset során a két gyermek könnyű, míg édesapjuk – előreláthatóan – nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A mentőszolgálat munkatársai mind a három sérültet kórházba szállították, adta hírül a police.hu.

ÉM


Zebrán ütötték el a gyalogost
Miskolc - Koponya és lábszárcsont törést szenvedett az elütött fiú. Súlyos nyolc napon túl gyógyuló személyi sérüléssel és anyagi kárral végződő baleset történt szerda délután az Avasi Gimnázium közelében. Épp az egyik Klapka György utcai gyalogátkelőhelyen haladt át az a 24 éves fiatalember, ...

Zebrán döntötte fel a gyalogost egy Citroen Miskolcon
Miskolc - Személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt hétfőn délután Miskolcon a Futó utcán. A helyszínen szerzett információink szerint egy gyalogos haladt át az Egri utca kereszteződésben a kijelölt gyalogátkelő helyen, amikor egy szemből kanyarodó Citroen feldöntötte a járókelőt az...Tiszaújváros.
BOON.HU


hirdetés