Tiszaújváros hírei

2016.02.26. 16:02

KEF-fórum Tiszaújváros: szer nélküli mindennapok

Tiszaújváros - Tiszaújváros képviselő-testülete legutóbbi ülésén többek között a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) elmúlt évi munkájáról szóló beszámolót, illetve az idei év drogprevenciós elképzeléseire vonatkozó javaslatokat is tárgyalta.

Tiszaújváros - Tiszaújváros képviselő-testülete legutóbbi ülésén többek között a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) elmúlt évi munkájáról szóló beszámolót, illetve az idei év drogprevenciós elképzeléseire vonatkozó javaslatokat is tárgyalta. A KEF tevékenységéről, a város életében betöltött helyéről, szerepéről Pálnokné Pozsonyi Márta elnök a www.tiszaujvaros.hu-nak elmondta:

„A KEF feladata, hogy koordinálja az egyes tagintézmények, szervezetek droggal kapcsolatos munkáját. Fontos része tevékenységünknek az információk, tapasztalatok, eredmények elérhetővé tétele a megelőzésben részt vevő szakemberek számára, valamint a KEF szé­les körű megismertetése, népszerűsítése is. Teendőkhöz igazodva tartjuk üléseinket, évente öt-hat alkalommal, a szakemberek, az intézményvezetők részvételével."

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!