Tiszaújváros hírei

2012.06.04. 10:05

Közel háromszáz úszó 3próbázó

Tiszaújváros - A Jabil 3próba elnevezésű szabadidősport sorozat idei második állomását, az úszást június 3-án, vasárnap rendezték Tiszaújvárosban, a Sportcentrum  25 méteres medencéjében.

Tiszaújváros - A Jabil 3próba elnevezésű szabadidősport sorozat idei második állomását, az úszást június 3-án, vasárnap rendezték Tiszaújvárosban, a Sportcentrum  25 méteres medencéjében.A dr. Márkus Gábor vezette rendező TVK-Mali Triatlon Klub munkatársai  280 résztvevőt regisztráltak, akik közül 201 sportember az 1000 méteres, 5 pontot érő nagypróbát teljesítette, míg a többiek a 400 méteres, 3 pontos kispróbát hagyták maguk mögött. Az évről-évre népszerűbb rendezvénysorozatra Tiszaújvároson kívül jó néhányan érkeztek a megyeszékhelyről és a környező településekről is. A távok teljesítése után mindenki átvehette az  emblémázott ajándéktörülközőt. A frissítő-sátorban péksütemény és üdítő várta a „pontvadászokat”

- SZIS -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!