Tiszaújváros hírei

2012.05.08. 13:58

Hét bajnoki érem Battáról

A SPORT XXI. elnevezésű országos utánpótlásprogram idei legnagyobb eseményét, az Aquathlon Országos Bajnokságot május 6-án, vasárnap rendezték meg Százhalombattán.

A SPORT XXI. elnevezésű országos utánpótlásprogram idei legnagyobb eseményét, az Aquathlon Országos Bajnokságot május 6-án, vasárnap rendezték meg Százhalombattán.Az úszásból és futásból álló erőpróbán négy korosztályban mérettek meg a versenyzők. A verseny népszerűségére jellemző, az 1997 és 2004 között született triatlonosok közül nem kevesebben, mint 600-an vettek részt a rangos eseményen. A TVK-Mali Triatlon Klub sportolói  hét bajnoki érmet gyűjtöttek be, melyek közül négy a legfényesebb volt. A lányoknál Putnóczki Dorkának, a fiúknál pedig Lehmann Bencének az egyéni siker mellett a csapattal is sikerült nyernie.

Eredmények

Serdülő fiúk, egyéni: 1. Lehmann Bence, 2. Tóth Róbert, …19. Fróna Ákos. Csapat: 1. TVK-Mali TK (Lehmann B., Tóth R., Fróna, edzők: Lehmann Tibor, Fodor Ágnes, Horváth-Zelei Attila, dr. Szakály Zsolt)

Serdülő leányok, egyéni: 11. Filep Zsanna, …13. Sebők Klaudia

Gyermek kcs., leány egyéni: 1. Putnóczki Dorka, …4. Mátyus Lili, …37. Tóth Flóra, …39. Tóth Anett. Csapat: 1. TVK-Mali TK (Putnóczki D., Mátyus, Tóth F., edzők: Fodor Ágnes, Filep Csaba, Horváth-Zelei Attila)

Gyermek kcs., fiú egyéni: 2. Lehmann Csongor, …7. Orosz Gergő, …12. Gavallér Kevin, …27. Kiss Dávid. Csapat: 2. TVK-Mali TK (Lehmann Cs., Orosz, Gavallér)

Újonc „A”, leányok, egyéni: 27. Tóth Anna, …64. Tóth Zsófia.

Újonc „A”, fiú egyéni: 58. Garbacz Dávid

Újonc „B”, leányok, egyéni: 14. Putnóczki Réka, …38. Sánta Rubin Helka

Újonc „B”, fiúk, egyéni: 36. Hankó László.

- SZIS -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!