Tiszaújváros hírei

2012.04.24. 14:52

3próbával a londoni női triatlonra!

Tiszaújváros - Három szerencsés sportember a helyszínen tekintheti meg a londoni olimpia női triatlon versenyeit.

Tiszaújváros - Három szerencsés sportember a helyszínen tekintheti meg a londoni olimpia női triatlon versenyeit.Ehhez mindössze három nagy próbát kell teljesíteni az április végén kezdődő tiszaújvárosi Jabil 3próba szabadidősport eseménysorozaton.

A Tiszaújvárosban az utóbbi években nagy népszerűséget kivívó Jabil 3próba - a TVK-Mali Triatlon Klub rendezésében - április 29-én a kerékpározással veszi kezdetét. A szezonnyitó versenyközpontja ezúttal is a Jabil Circuit Magyarország Kft. parkolójában lesz. A 15 km-es, 3 pontot érő kispróbára és a 6 pontos, 45 km-es nagypróbára 8-9.45 óra között lehet regisztrálni és átvenni a pontok gyűjtésére szolgáló próbafüzetet . 9.30-tól egészségügyi állapotfelmérésre is lehetőségük kínálkozik az érdeklődőknek. A rajt 10 órakor lesz, melyet követően az óvodások és kisiskolások számára kerékpáros ügyességi versenyt rendeznek. A célban mindenkit vár a Gulyás-parti. A próbát teljesítők emblémázott kerékpáros sapkát kapnak ajándékba.

A folytatásban június 3-án lesz az úszópróba, majd július 13-án, pénteken jöhet a futás hagyományos Jabil 1/3 Maratonon.

Azon sportemberek között, akik a harmadik próbát követően 12 pontot, vagy annál többet gyűjtöttek, értékes sportszer-ajándékcsomagot sorsolnak ki. A 18 pontosok (mindhárom nagypróbát teljesítők) között sorsolják ki a fődíjakat, ami nem más, mint utazás a londoni olimpiára! Három szerencsés 3próbázó - más események mellett - a helyszínen tekintheti meg az ötkarikás játékok női triatlon versenyét, melyre egyébként már régen nem lehet belépőjegyet váltani!

További információ kérhető a rendező TVK-Mali Triatlon Klubban, a 49/540-094-es telefonszámon, vagy a [email protected]  e-mail címen, de a www.tvkmalitriatlon.hu honlapon is lehet tájékozódni. 

- SZIS -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!