szon-sportoldal

2013.02.05. 11:12

Fölényes vezetés után érthetetlen leállás...

Jégkorong - A Szabolcsi Sólymok jégkorongcsapata két mérkőzésen lépett jégre a vegyes utánpótlás bajnokság soros fordulójában – Kazincbarcikán. A nyíregyháziak előbb a házigazdáktól szenvedtek minimális különbségű vereséget: a fájó, hogy a vendégek már 7:2-re vezettek, amikor érthetetlenül leállt az addig jól mükődő gépezet.

Jégkorong - A Szabolcsi Sólymok jégkorongcsapata két mérkőzésen lépett jégre a vegyes utánpótlás bajnokság soros fordulójában – Kazincbarcikán. A nyíregyháziak előbb a házigazdáktól szenvedtek minimális különbségű vereséget: a fájó, hogy a vendégek már 7:2-re vezettek, amikor érthetetlenül leállt az addig jól mükődő gépezet. A második összecsapáson kiegyenlített erők küzdelmében a szerencsével is hadilábon álltak a prímán védekező Sólymok, akik a Sopron ellen kettős és szimpla emberhátrányban sem kaptak gólt. Volt tehát tartása a csapatnak a döntetlenül végződött meccsen.

Ugyanakkor az ifjúsági korosztály mérkőzése a pálya használhatatlansága miatt elmaradt Jászberényben. A találkozót – szó szerint – elmosta az eső... A hét végén az ifik hazai környezetben fogadják a Jászberényt, a mérkőzés 9 órakor kezdődik a bujtosi jégpályán.

KM

Vegyes utánpótlás bajnokság

Barcikai Ördögök–Szabolcsi Sólymok 10–9 (1–4, 3–3, 6–2 )

Gólok: Kis Bence 3, Barati Péter 2, Nagy Dániel 2, Kerle Balázs, Nagy Zsombor.

Kiállítva: Nagy Zsombor (testre ütés) 2 perc.

Jók: Zsigó Miklós, Szabó Benedek, Kis Bence

Sopron-Hoki Klub–Szabolcsi Sólymok 5–5 (2–2, 1–1, 2–2 )

Gól: Nagy Dániel 2, Nagy Balázs 2, Barati Péter.

Kiállítva:Nagy Zsombor 6 perc, Nagy Dániel 2, Kerle Balázs 2.

Jók: Zsigó Miklós (kapus) Nagy Balázs,Szabó Benedek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!