szon-sportoldal

2011.07.15. 11:16

Hírek a Gávavencsellői Sportegyesületről

Gávavencsellő - A Gávavencsellői Sportegyesület alapszabályában  – többek között - a községben élő lakosság sportolási lehetőségeinek elősegítését, az utánpótlás nevelését, képzését tűzte ki céljául.

Gávavencsellő - A Gávavencsellői Sportegyesület alapszabályában  – többek között - a községben élő lakosság sportolási lehetőségeinek elősegítését, az utánpótlás nevelését, képzését tűzte ki céljául.Idén úgy alakult, hogy a felnőtt és az ifjúsági labdarúgó csapatuk a megyei II. osztályban folytatja tovább. Az egyesület jelenlegi helyzetéről és a jövőbeni tervekről Perger Zoltán elnökségi tag így nyilatkozott:

„A Gávavencsellői Sportegyesületnél a felnőtt  keret még kialakulóban van. Elsődleges célunk az, hogy az elmúlt szezont befejező csapatból minél több játékost megtartsuk, főként a helyi lakosokat és a környékbeli fiatal sportolókat. Ha ez mégsem sikerülne, akkor keresünk új játékosokat, akik segíteni tudják majd csapatunkat a következő idényben, idényekben. A megyei II. osztályban a felnőtt csapat mellett csak az U19 (ifjúsági) csapat a kötelezően előírt. Az elmúlt szezonban a versenykiírás szerint szükséges utánpótlás csapataink (U7, U9, U11, U13, U16) ettől függetlenül a 2011/2012-es bajnokságban is elindulnak. Így lehetővé válik, hogy a helybéli fiatalok tovább – reményeink szerint hosszú távon - sportolhassanak. Emellett a nemrégiben alakult női labdarúgó csapatunk is részt vesz majd a megyei bajnokságban. A szezonra való felkészülés, az „alapozás” időszaka az elmúlt napokban kezdődött el a felnőtteknél. A fiataloknak néhány napos edzőtábort is tervezünk. Fontos lenne a létesítmények és  az adottságok fejlesztése, amit a megnövekedett csapatszám is indokol.”

- H. E. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!