szon-sportoldal

2010.08.12. 08:35

Nábrádon bíznak a Nagydobos elleni revansban

<p>A hétvégén indul a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság, az 1. fordulómérkőzéseivel az apagyi, a papi és a nábrádi edző latolgatta az esélyeket.</p>

Labdarúgó megyei II. osztály, 1. forduló (kezdés: 17, ifi: 15)

Díjözön-csoport
Tippel: Szegfű Mihály, az Apagy edzője
Ófehértó (a legutóbbi bajnokságban 6.)–Kölyök SC (14.): – A hazai csapat győzelemmel kezdi az új idényt.
Kállósemjén (11.)–Nyíribrony (5.): – A két masszív csapat összecsapása véleményem szerint háromesélyes.
Napkor (újonc)–Nagykállói VSE (2.): – Az újonccsapat lelkesedése kevés lesz az egyik bajnokesélyessel szemben.
Geszteréd (újonc)–Nyírbogdány (10.): – A másik újoncnak már könnyebb dolga lesz.
Nyírpazony (12.)–Kálmánháza (9.): – Ha a tavalyi csapatok találkoznának, vendéggyőzelmet várnék, de új idény, új bajnokság, így a hazaiak sikerére tippelnék.
Vasmegyer (13.)–Nyírvasvári (7.): – A vendégek a mérkőzés esélyesei.
Nyírlugos (4.)–Levelek (8.): – Két jó csapat mérkőzésén pontosztozkodást várok.
Apagy (3.)–Máriapócs (15.): – Győzelemre fogunk játszani, bízom a jó idénykezdésben.

Selyember-csoport
Tippel: Kelemen István, a Pap edzője
Szabolcsveresmart (újonc)–Kék (10.): – Az újonc egy igazi bajnokesélyes csapatot fogad, Szatkéék rutinja elég kell, hogy legyen a lelkes hazaiak ellen.
Újdombrád (5.)–Tiszamenti SE (9.): – Legutóbb ebben a felállásban gólgazdag meccsen nyertek a hazaiak, most is hasonló eredményt várok.
Demecser (8.)–Rohod (12.): – A Demecsert ütőképessé gyúrta Brankovics Béla, a Rohod jól erősített. Ez a mesterek párharca lesz, a taktikusabb csapat nyeri a találkozót.
Anarcs (14.)–Nyírtass (11.): – Parázs hagulatú meccsre számítok. Az anarcsiak fiatalok egyre összeszokottabbak, úgy érzem, nehezen, de hozzák a három pontot.
Vaja (6.)–Fényeslitke (7.): – Vaja mindig erős otthon, ráadásul jól is erősített, a Litke rutinos játékosaira nagy szükség lesz, ha pontot akar szerezni.
Pusztadobos (4.)–Dombrád (kieső): – Rangadó a javából! Dombrád erős lesz a megye kettőben, Puszta pedig mindig is az volt. Szakember a talpán, aki ezt a meccset megtippeli, én hazai sikerre számítok.
Petneháza (15.)–Pátroha (2.): – Sikerült megízlelnünk Pátrohát, és mondhatom, rendkívül erős. A hősies hazaiak védelmére nehéz feladat vár, valószínűbb a vendégsiker.
Záhony (kieső)–Pap (3.): – Erősebb ellenféllel szemben szinte nem is kezdhettünk volna. Két játékos csapat, remek pálya, a jó meccs garantált. Egy dologban biztos vagyok: a Záhonynak Pokol-i nehéz dolga lesz, ha nyerni akar...

Carmo-csoport
Tippel: Szarka Zoltán, a Nábrád edzője
Kölcse (12.)–Tiszakóród (7.): – Szomszédvári rangadó, a hazai pálya és román játékosai révén előnyt élvez Kölcse.
Vámosoroszi (6.)–Szatmárcseke (14.): – Oroszi egységesebb és jobb csapat, biztos hazai győzelem várható.
Beregdaróc (újonc)–Gelénes (újonc): – Két újonccsapat rangadóján a hazai pálya előnye dönthet.
Csenger (8.)–Tisztaberek (11.): – Akár háromesélyes mérkőzés is lehet.
Porcsalma (15.)–Nyírcsaholy (kieső): – Fix csaholyi győzelem.
Tunyogmatolcs (5.)–Nyírmeggyes (4.): – Rangadóval kezdődik a bajnokság Matolcsnak, bízom benne, hogy otthon tartják a három pontot.
Mérk-Vállaj (újonc)–Tyukod (8.): – A hazaiakat nem ismerem, Tyukodra pedig Nagy Feri barátomnak azt üzenem, hogy tegyenek meg mindent fiatal csapatával a győzelemért.
Nagydobos (10.)–Nábrád (13.): – A múlt szezonban mindkétszer kikaptunk Nagydobostól, remélem a fúk most revansot vesznek rajtuk. Bízom a győzelemben.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!