szon-sportoldal

2010.08.16. 09:33

Kedden döntenek a félbeszakadt meccsekről

<p>A jelek szerint mindenre fel kell készülni. Mármint, ami a futballőszt illeti.</p>

Példátlan módon az időjárás mindjárt a megyei bajnokság nyitófordulójában kibabrált a csapatokkal – a vasárnapi vihar következtében tizenkét mérkőzés szakadt félbe. Ahogy arról beszámoltunk első osztályban a Volán-Sényő–Mándok és a Szakoly–Tiszabecs találkozó fejeződött be a tervezettnél jóval hamarabb, miközben a Gávavencsellő–Várda SE meccset is irreális körülmények közepette tudták le. A másodosztály Díjözön-csoportjában egyetlen egy összecsapást (Nyírlugos–Levelek) játszottak le, hét pályán – különböző időpontokban – szüntette be a küzdelmet a játékvezető.

Kedden dönt az MLSZ

A Selyember-csoport sem úszta meg: az eső három mérkőzést mosott el, egyedül a Carmo-csoport bonyolítottak le a teljes fordulót. Információnk szerint a megyei labdarúgó szövetség versenybizottsága kedden dönt a befejezetlen mérkőzések ügyében.

Nem lenne ildomos jóslatokba bocsátkozni, mindazonáltal a szabályzat két lehetőséget kínál a testület számára: a teljes mérkőzést újrajátszatják a felekkel, vagy jóváhagyják a pályán elért eredményt. Utóbbi verzió esélyét csökkenti, hogy nem egy esetben még az első félidőben szakadt le az ég, meghiúsítva a folytatást, jó néhány településen pedig csupán negyvenöt percnyi futballt láthatott a közönség.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!