szon-sportoldal

2008.11.03. 10:23

Bartha: Átok ül a csapaton!

<p>A Nyíregyházi KSE NB I B-s férfi kézilabdacsapatának eddig nem termet babér az idegenbeli fellépéseken – így Makón sem.A nyírségiek&#160;hét góllal (35–28) bukták el az aktuális bajnoki partit.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/bartha-atok-ul-a-csapaton/cn/szon-news-km_01-20081103-092033"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Ugyanakkor joggal hivatkozhatnak a balszerencsére.

– Mondhatom, átok ül a csapaton – kesergett Bartha Dénes, a tizedik pozícióban posztoló NYKSE edzője. – Spisák Tibor el sem tudott utazni velünk Makóra, mert még pénteken megműtötték, Braun Brunó ugyebár bordatörés miatt hiányzott, egyelőre nem játszhat a beteg ifj. Bartha Dénes sem, mindennek tetejébe a vasárnapi meccs nyolcadik percében elvesztettük Szűcs Balázst is, aki egy ütközést követően dőlt ki.

Amúgy sem vagyunk olyan erősek, hogy elbírjuk ennyi ember hiányát, gyakorlatilag minden héten új csapatot kell építeni, új védekezési szisztémát kidolgozni, magyarán nehéz helyzetben vagyunk. A riválisok tele vannak egykori élvonalbeli, tapasztalat játékosokkal, a makóiaknál szerepelt például Avar György, vagy az a Vladan Matics, aki a Bajnokok Ligájában induló Szeged edzője. A mezőny nagyon sűrű, egy győzelemmel is jelentősen lehet javítani a tabellán, ezért lesz roppant fontos, hogy a következő hazai találkozót megnyerjük.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!