SZON - Sport - Megye 2.

2008.11.13. 09:30

Csúcstalálkozó lesz Nyíribronyban!

<p>A labdarúgó megyei másodosztály soros fordulójában csúcstalálékozót rendzeznek a Díjözön-csoportban – az élen álló Nyíribrony közvetlen üldözőjét, a Nyírmihálydit fogadja. &#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/csucstalalkozo-nyiribronyban/cn/szon-news-km_01-20081112-095349"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Díjözön-csoport, 14. forduló
Tippel: Seregi Mihály, a Nyírpazony edzője.
Vasárnap (kezdés: 13.00). Ófehértó (4.)–Rakamaz (3.): – Az Ófehértó abban az esetben tudja otthon tartani a pontokat, ha többet tud a játékhoz tenni, mint az elmúlt héten. Ellenkező esetben a Rakamaz kerül ki győztesen a meccsből.
KM Parker-Máriapócs (7.)–Apagy (13.): – Nem csak a helyezés, hanem játéktudás alapján is jobb a hazai csapat. Úgy gondolom, otthon tartják a három pontot.
Nyíribrony (1.)–Nyírmihálydi (2.): – Akik kilátogatnak erre a találkozóra, biztosan küzdelmes és jó iramú mérkőzést láthatnak, amelyen nagy nyomás nehezedik a hazai csapatra, a Mihálydi ezt ki is használhatja.
Levelek (11.)–Nyírvasvári (12.): – Nagy taktikai csata, amelyből a hazaiak jöhetnek ki győztesen.
Gávavencsellő (10.)–Kállósemjén (9.): – Két azonos képességű csapat döntetlenjét hozza a találkozó.
Kölyök SC (15.)–Nyírgyulaj (5.): – Ha a Gyulaj versenyben akar maradni a dobogós helyezésért, akkor számára kötelező a győzelem.
Kálmánháza (8.)–Nyírlugos (5.): – Hazai pályán nagyon erős a Kálmánháza, Pali barátomék ezen a hét végén is diadalmaskodnak.
Nyírpazony (14.)–Bököny (16.): – Sajnos, az őszi idény történései és a tabellán elfoglalt helyezés nem azt tükrözi, amit szerettem volna. Akadtak mérkőzések, amelyeken nem játszottunk alárendelt szerepet, mégsem jöttek az eredmények. Ezáltal erre a meccsre remélem kellőképpen tudom játékosaimat motiválni, mert számunkra ezen a mérkőzésen csak a győzelem az elfogható!

Nyírségi Patyolat-csoport, 14. forduló
Tippel: Buzás Lajos, a Kék edzője.
Szombat (kezdés: 13.00). Komoró (16.)–Mezőladány (16.): – Ha Komorón mindenki egy irányba tolja azt a bizonyos szekeret akkor nyernek, ha nem akkor a Ladány „pontosan” távozik.
Vasárnap (kezdés: 13.00). Anarcs (13.)–Dombrád (1.): – A Dombrád az esélyes, de mindig a kötelező a legnehezebb. Az ellenünk ügyesen focizó anarcsiak akár meglepetést is okozhatnak.
Rohod (14.)–Tiszamenti SE (5.): – Az utóbbi hetekben egyre jobb formát mutató hazai csapat ellen az előkelő helyen álló vendégeknek nagyon oda kell tenni magukat, ha pontosan szeretnének távozni.
Pátroha (3.)–Pusztadobos (2.): – A forduló rangadóján a pillanatnyi forma dönthet. Háromesélyes a találkozó, bár én ikszre venném.
Petneháza (12.)–Fényeslitke (11.): – A hazaiaknak jó esélyük van, hogy utolérjék a hetek óta nyeretlen litkei csapatot.
Ajak (10.)–Újdombrád (9.): – Szoros mérkőzésen két azonos tudású csapat csatájából, a hazai pálya előnye az Ajak javára dönthet, bár nem lenne meglepő a vendéggyőzelem sem.
Pap (7.)–Jéke (6.): – Parázs, szomszédvári rangadó várható a két jól szereplő csapat között. Ezeken a meccseken a hazai pálya sokat számít, de bármilyen eredmény születhet.
Kék (8.)–Vaja (4.): – Számunkra ismeretlen, bár jól szereplő Vaja ellen mindenképpen győzni szeretnénk az utolsó hazai meccsünkön, de ehhez sokkal jobb játékot kell nyújtanunk, mint az utóbbi hetekben. Ifi szinten is rangadót játszunk, bízok a csapataimban.

Sandra Bútor-csoport, 15. forduló
Tippel: Oroszi István, a Tisztaberek játékos-edzője.
Szombat (kezdés: 13.00). Varsány-Gyüre (13.)–Nábrád (3.): – A Gyürének vannak jó meccsei, de ez nem tartozik majd azok közé – a Nábrád begyűjti a három pontot.
Vámosoroszi (10.)–Tyukod (14.): – Kis „Szisziék” esélyesebbek, vagyis az orosziak ehhez méltóan nyernek.
Szatmárcseke (9.)–Csenger (7.): – Két azonos képességű csapat csatájában a hazai pálya előnye dönthet.
Sonkád (1.)–Kölcse (11.): – Az újonc Kölcse lendülete megtört, a Sonkád magabiztosan nyer.
Tisztaberek (16.)–Tiszakóród (8.): – Mindkét csapat gödörben van, remélem mi hamarabb kilábalunk belőle és begyűjtjük a három pontot.
Vasárnap (kezdés: 13.00). Porcsalma (6.)–Nyírmeggyes (2.): – A Porcsalma már nem a régi formáját mutatja, a Meggyes viszont egyre jobb – nyer a vendég.
Tunyogmatolcs (4.)–Nagyszekeres (5.): – Ha a Matolcs az elmúlt hetekben mutatott formáját tartja, akkor a Szekeres sem tudja állítani őket.
Ópályi (17.)–Nagydobos (12.): – Szomszédvári rangadó, melyet az átigazolások még pikánsabbá tesznek. Gyakorlatilag bármi megtörténhet.
Szabadnapos: Kocsord.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!