Életveszélyes sérülést szenvedett a sofőr Szikszónál

Akt.:
Életveszélyes sérülést szenvedett a sofőr Szikszónál
Életveszélyes sérülést szenvedett a sofőr Szikszónál - © Fotók: BOON
Miskolc – Öt személygépkocsi, egy kisteherautó és két kamion ütközött csütörtökön.

Életveszélyes állapotban van a sofőr, aki a rendőrség feltételezése szerint a csütörtöki tömegszerencsétlenségért okolható. Mint ismert, a 3-as számú főúton, Szikszó közelében öt személygépkocsi, egy kisteherautó és két kamion ütközött.

„Jelenleg a sofőr, aki feltételezésünk szerint vétkes volt, életveszélyes állapotban van. Nem ismerjük az előzési kísérlet pontos körülményeit, hogy esetleges rosszullét okozta-e a balesetet, vagy a hibás megítélés. A rendőrség június 1-ig fokozott ellenőrzést tartott az utakon, de azokat az útszakaszokat, ahol gyakrabban fordulnak elő balesetek, folyamatosan és visszatérően ellenőrzik a kollégák” – tudatta Szabó Csilla rendőr főhadnagy, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

tomegszerencsetlenseg-a-3-ason08-st_650

Stabil a sérültek állapota

„Nyolc sérültet szállítottak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba július 5-én a baleset helyszínéről. Az egyik súlyos, életveszélyes sérüléseket szerzett balesetes állapotát sikerült stabilizálni az intenzív osztályon, miután több sürgős műtéten esett át. Egy nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett betegnek, akit az őrző részlegen ápolnak, ugyancsak stabil az állapota. További három személy szintén nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Három sérült pedig az ellátás után hazatérhetett” – tájékoztatta az Észak-Magyarországot dr. Pap Tibor orvosigazgató.

tomegszerencsetlenseg-a-3-ason36-st_650

– ÉM –


úlyos baleset a 3-ason Szikszónál
Miskolc, Szikszó - Súlyos közlekedési baleset történt a 3-as számú főúton Szikszó közelében csütörtök délután. Meg nem erősített információink szerint öt személyautó és két kamion ütközött össze az Ongaújfalui elágazásnál, értesüléseink szerint tízen sérültek meg a balesetben. Miután beeng...

Három autó ütközött, az egyik felborult Miskolcon
Miskolc - Személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt pénteken Miskolcon, a Kisfaludy utcán. A helyszínen szerzett információink szerint egy Toyota RAV4-es haladt Szirma irányába, amikor egyelőre ismeretlen ok miatt, nekihajtott az út szélén parkoló Volkswagen Passat bal hátuljának. E...Szikszó.
BOON.HU

További hírek a boon-sportoldal kategóriából


hirdetés